Kok opp lettsaltet vann, gjerne med en smørklatt. Tilsett de dypfryste grønnsakene og gi et raskt oppkok.
Sil av vannet, og grønnsakene er serveringsklare.
NB! Blir grønnsakene liggende for lenge i vann, mister de sin sprø konsistens.
Skriv inn e-post for å tilbakestille passordet ditt.
Sunne råvarer i sesong hele året!
Kok opp lettsaltet vann, gjerne med en smørklatt. Tilsett de dypfryste grønnsakene og gi et raskt oppkok.
Sil av vannet, og grønnsakene er serveringsklare.
NB! Blir grønnsakene liggende for lenge i vann, mister de sin sprø konsistens.
Sett ovnen på 225 grader. Ha litt olje og krydder på grønnsakene og bak dem i ovnen til de er møre - ca. 25 minutter. For å få...
Kombinasjonen med varme og damp gir knasende sprø grønnsaker med et godt bevart næringsinnhold! Legg en rist i en kjele, og fyll kaldt vann opp til risten. Kok...
Smoothies kan lages på mange forskjellige måter. Den vanligste er å lage av dypfryste bær eller frukt sammen med yoghurt og juice, eventuelt bare med juice. Hell yoghurt...
Ved å sjokktine dypfryst frukt og bær, oppnås større fasthet i frukt- og bærkjøttet. Dette gjøres ved å helle kokende lake eller juice over. Du kan lage en...
NORREK DYPFRYS AS Helgeroveien 892, Eidsten 3267 Larvik
Ved bruk av siden, aksepteres bruk av cookies.Vår Cookie Policy.
t: 33 16 54 00
e: salg@norrek.no