Bulgurpilaff med kikerter
Fres paprika, hvitløk, chili i en kjele på medium varme i 5 minutter. Ha i bulgur, kikerter, vårløk og krydder og varm alt opp i 5-10 minutter under...
Riskrem med bringebærsaus
6,5 dl kremfløte 2,5 ss sukker 2,5 ts vaniljesukker 1 kg kald risgrøt 1 kg Norrek bringebærbriketter kokt EPD: 6381800 250 g melis
Bringebærsuppe
Splitt vaniljestangen, skrap ut frøene og ha i en kjele sammen med resten av ingrediensene. Kok opp. Ta kjelen av platen og la blandingen avkjøles. Ta ut vaniljestangen...
Eton mess med bringebær
Ha tinte bringebærbriketter og sukker i en bolle og rør ut sukkeret. Visp fløten til du får en myk krem. Knus marengsen i grove biter. Bland krem, bær...
Tabbouleh med kyllingspyd
Bland kikerter, krydder og olje og legg på et stekebrett. Stek kikertene på 200 grader i 10-15 minutter. Kutt tomat og agurk i små terninger og bladpersille og...
Bringebæris
Ha frosne bringebærbriketter i en food processor sammen med kald kremfløte og melis. Kjør til du får en jevn og myk iskrem, men ikke lenger enn nødvendig. Fordel...
Smoothiebowl med skogsbær
Kjør alle ingrediensene sammen i en foodprosessor. Servér i en bolle med valgfri topping.
Skogsbærdrøm
Stek din favorittbrownie i en langpanne. Ferdig brownie bør være ca. 1 cm. tykk. Bruk en stålring til å stikke ut runde kaker av den avkjølte brownien. Legg...
Bidos
Del kjøttet i ca. 3x3 cm store biter. Brun kjøttet i en gryte med smør i flere omganger slik at kjøttet får en fin stekeskorpe. Ha kjøttet i...
Biff Bulgogi
Lag marinade til kjøttet. Skjær kjøttet i tynne skiver og mariner dem i minst 20 min, eller natta over. Bland sammen nudelsausen. Kok nudler etter anvisning på pakken....
Potetsalat fransk med vårløk
Kok potetene i kombidamper på 100 grader, evt. i kjele med lettsaltet vann i ca 13 min. til de er møre. Lag vinaigretten ved å røre sammen ingrediensene....
Kjøttboller med linser
Kjør løk, hvitløk og chili til en puré. Bland alle ingrediensene i en bolle. Smak til med salt og pepper. Form bollene med en skje og brun dem...