Siste nytt

Krydret bønneblanding!

 

I september lanserte vi en ny krydret bønneblanding bestående av red kidneybønner, grønne soyabønner, brekkbønner, vårløk, linser og gulrot julienne. Alt smaksatt med litt olje og et velbalansert og aromatisk krydder! Blandingen kan nytes kald eller varm, til salat eller middag! Dette er et vegetarmåltid i seg selv, og et fantastisk bra alternativ til fredags-tacoen! Tin innholdet, rull det i en lefse, tilsett til salsa og rømme – og maten er klar til å nytes!

 

Belgvekster inneholder store mengder med proteiner og kostfiber, og har blitt en del av den nye «supermaten». Anbefales!

Tilberedes fra dypfryst tilstand – raskt og enkelt!

Soppstuing

Ha olje eller smør i stekepannen, tilsett soppen og stek på sterk varme. Hell på fløte og evt. litt rømme og la det koke inn. Smak til med...

les mer

Pizzatopping

Flere av våre dypfryste grønnsaker egner seg godt på pizza! Paprika i forskjellige varianter, løk, purreløk og mais. Vi har også et smaksbatteri med finhakket rød chili, sjalottløk,...

les mer

Smoothie

Smoothies kan lages på mange forskjellige måter. Den vanligste er å lage av dypfryste bær eller frukt sammen med yoghurt og juice, eventuelt bare med juice. Hell yoghurt...

les mer

Grønnkål smoothie

Denne knall grønne smoothien er bare helt supergod - og så er den i tillegg supersunn! Vi har blandet sammen grønnkål, mango og ananas for deg, og alt du...

les mer

Panna Cotta med rabarbra sirup

Her er en dessert for deg som liker den gode miksen av søtt og syrlig! Start med å legge gelatinplatene i kaldt vann. Del vaniljestangen og skrap ut...

les mer

Hønsefrikassé

Frikassé er en litt glemt middagsrett, som fortjener å bli hentet fram igjen! Norske grønnsaker som kålrot, gulrot, purre og selleri passer perfekt her, og hos får du denne...

les mer

Marmelade av havtorn/tindved

Lyst til å lage en marmelade litt utenom det vanlige? Med sin unike smak, har dette vitaminrike bæret fått stadig nye bruksområder! Vi har valgt å lage en...

les mer

Søtpotetpuré

Lag en herlig puré av søtpotet, og server den til stekt torsk sammen med en grønnkålpesto! Søtpotetpuré: Kok potetterningene møre, sil av mesteparten av vannet. Tilsett smør og kjør med...

les mer

Blomkålsuppe med kylling og kretonger

En fyldig og god blomkålsuppe blir aldri feil! Ved å variere litt på toppingen gir du den en ny vri, samtidig som du holder på den gode blomkålsmaken som...

les mer

Sjokktine

Ved å sjokktine dypfryst frukt og bær, oppnås større fasthet i frukt- og bærkjøttet. Dette gjøres ved å helle kokende lake eller juice over. Du kan lage en...

les mer

Salsa

Salsa er supergodt til meksikansk mat, og så enkelt å lage! Med vårt smaksbatteri i fryseren, er jobben praktisk talt gjort! Alt du trenger å gjøre, er å...

les mer

Pesto

Pesto er en skikkelig smaksberiker til det italienske kjøkkenet, og med vårt smaksbatteri med ferdig renset, hakket og løsfryste urter, er jobben nesten gjort! Her har du en...

les mer