Tin mango og granateplekjerner i kjøleskap over natten.
Lag eplesyltetøy ved å koke opp eple, ingefær, sitronsaft og sukker. La putre i noen minutter og smak til med sukker.
Servér lune pannekaker med mango, granateple, eplesyltetøy og lønnesirup.
Skriv inn e-post for å tilbakestille passordet ditt.
Sunne råvarer - til enhver meny!
Tin mango og granateplekjerner i kjøleskap over natten.
Lag eplesyltetøy ved å koke opp eple, ingefær, sitronsaft og sukker. La putre i noen minutter og smak til med sukker.
Servér lune pannekaker med mango, granateple, eplesyltetøy og lønnesirup.
20stk. små pannekaker
300g Norrek Mangoterninger, små EPD: 6512743
100g Norrek Granateplekjerner EPD: 6513428
250g Norrek Epleterninger EPD: 6512248
20g Norrek Ingefær, hakket EPD: 4797809
2stk. sitron, saften av
100g sukker
Lønnesirup
Superenkel smoothie med banan, mango og blomkål – perfekt mellommåltid for små og store Fremgangsmåte 1. Ha 1 frossen banan, 1 dl blomkål og 1 dl mango i...
Tin blomkålen i kjøleskap natten over. Bland majones, créme fraiche og eplecidereddik. Sprøstek spekeskinke på bakepapir i ovn på 200°C i ca. 5-7 min. Bland alle ingrediensene sammen...
Stek grønnsakene i 5 minutter på middels varme i nøytral olje i en stekepanne. Ha løken i en stekepanne med litt olje og stek til løken er gyllen....
Skjær fisken i terninger på ca. 2x2 cm. Kok opp melk, fløte og fiskekraft. Jevn suppa med maizena til ønsket tykkelse. Tilsett rotgrønnsaker og kok opp. Smak til...
NORREK DYPFRYS AS Helgeroveien 892, Eidsten 3267 Larvik
Ved bruk av siden, aksepteres bruk av cookies.Vår Cookie Policy.
t: 33 16 54 00
e: salg@norrek.no