Tin mango og granateplekjerner i kjøleskap over natten.
Lag eplesyltetøy ved å koke opp eple, ingefær, sitronsaft og sukker. La putre i noen minutter og smak til med sukker.
Servér lune pannekaker med mango, granateple, eplesyltetøy og lønnesirup.
Skriv inn e-post for å tilbakestille passordet ditt.
Sammen om smaken
Tin mango og granateplekjerner i kjøleskap over natten.
Lag eplesyltetøy ved å koke opp eple, ingefær, sitronsaft og sukker. La putre i noen minutter og smak til med sukker.
Servér lune pannekaker med mango, granateple, eplesyltetøy og lønnesirup.
20stk. små pannekaker
300g Norrek Mangoterninger, små EPD: 6512743
100g Norrek Granateplekjerner EPD: 6513428
250g Norrek Epleterninger EPD: 6512248
20g Norrek Ingefær, hakket EPD: 4797809
2stk. sitron, saften av
100g sukker
Lønnesirup
Stek kantarellene i en tørr panne til væsken har fordampet. Tilsett 5 ss smør og stem dem gylne. Sett til side. Smelt resten av smøret og stek løk...
Tin kantarellene og stek dem i en tørr panne til væsken har fordampet. Tilsett 1 ss smør og stek dem til de blir gylne. Sett til side. Varm...
Tin kantarellene og stek dem i en tørr panne til væsken fordamper. Tilsett smør i pannen og stek kantarellene til de blir gylne. Ha løk i pannen og stek...
Kok pastaen etter anvisning på pakken mens du lager sausen. Tin steinsoppen og stek den i en tørr panne til vannet fordamper. Tilsett 2 ss smør og stek...
NORREK DYPFRYS AS Helgeroveien 892, Eidsten 3267 Larvik
Ved bruk av siden, aksepteres bruk av cookies.Vår Cookie Policy.
t: 33 16 54 00
e: salg@norrek.no