Biff Bulgogi


Lag marinade til kjøttet. Skjær kjøttet i tynne skiver og mariner dem i minst 20 min, eller natta over. Bland sammen nudelsausen. Kok nudler etter anvisning på pakken. Varm opp en panne på medium høy varme. Tilsett kjøttet i små porsjoner og stek i ca. 4 minutter. Legg kjøttet til side.

Stek gulrot, løk og vårløk hurtig på høy varme. Ha oppi kokte nudler og bland godt sammen. Tilsett sausen og kjøttet og bland alle ingrediensene godt. Smak til med salt og pepper. Pynt med sesamfrø.

Antall personer

Ingredienser

1 kg entrecote

2kg nudler

800g Norrek gulrot julienne EPD: 460428

400g Norrek løkskiver EPD: 2242865

100g Norrek vårløk skivet EPD: 6160865

Biffmarinade:

20g Norrek hvitløk hakket EPD: 4798096

8 ss soyasaus

2,5ss flytende honning

2,5ss sesamolje

3ts sukker

1ts kvernet pepper

Nudelsaus:

6ss soyasaus

2ss østerssaus

2ss sukker

2ss sesamolje

0,5ts salt