Blåskjellsuppe


Supper er i vinden som aldri før, og her har du en som garantert vil falle i smak!

Skrubb blåskjellene og kontrollér at alle skjellene er lukket. Kast tvilsomme skjell.

Svisj grønnsakene i olje, tilsett vin, vann, buljongterning og blåskjell, legg på lokk og kok blåskjellene til de åpner seg, ca. 4 minutter. Ta opp skjellene med hullsleiv og rens ut skjellmaten.

Mos grønnsakene i kraften med en stavmikser. Kok opp kraften med kremfløte og smak til med pepper og salt.

Legg blåskjellene i suppen.

Servéres med godt brød og et dryss grønt på toppen.

Allergener: Skalldyr, laktose/melk, fisk, selleri

Antall personer

Ingredienser

1kg blåskjell

100gr Norrek gulrot duo julienne

50gr Norrek selleri, ternet

40gr Sjalottløk, hakket

30gr Norrek hvitløk, hakket

20gr Norrek chili rød, hakket

2dl hvitvin, tørr

3dl vann

1stk terning fiskebuljong

2dl kremfløte

salt