Bowl


Tin bulgur, mango, soyabønner og granateplekjernene i kjøleskap natten over.

Ha gulrot i ildfast form, bland inn timian, olje, salt og pepper. Bakes på 180°C i ca. 20 minutter. Avkjøl.

Lag fetakrem ved å bake paprika på 180°C i ca. 20 minutter. Kjør feta, creme fraiche, paprika og sitronsaft med en stavmikser. Smak til med salt og pepper.

Anrett punktvis i en bolle og server med fetakrem ved siden av.

Antall personer

Ingredienser

1,5kg Norrek Gulrot, kvartert EPD: 1930270

1,5kg Norrek Bulgur, kokt EPD: 6380893

700g Norrek Grønne soyabønner EPD: 2317147

700g Norrek Mangoterninger, små EPD: 6512743

500g Norrek Granateplekjerner EPD: 6513428

700g agurk

Syltet rødløk

Fetakrem:

200g Norrek Paprika rød, strimlet EPD: 2242824

200g fetaost

200g creme fraiche

2stk sitroner, saften av

Salt og pepper