Fres paprika, hvitløk, chili i en kjele på medium varme i 5 minutter. Ha i bulgur, kikerter, vårløk og krydder og varm alt opp i 5-10 minutter under omrøring.
Smakes til med salt og pepper. Toppes med bladpersille og dill.
Skriv inn e-post for å tilbakestille passordet ditt.
Sammen om smaken
Fres paprika, hvitløk, chili i en kjele på medium varme i 5 minutter. Ha i bulgur, kikerter, vårløk og krydder og varm alt opp i 5-10 minutter under omrøring.
Smakes til med salt og pepper. Toppes med bladpersille og dill.
1kg Norrek Bulgur, kokt EPD: 6380893
1kg Norrek Kikerter EPD: 2253227
500g vårløk
500g Norrek Paprika, rød strimlet EPD: 2242824
20g Norrek Chili, hakket EPD: 4798088
30g Norrek Hvitløk, hakket EPD: 4798096
5ts Kummin
5ts Paprikapulver
40g Bladpersille
20g Dill
6ss Olivenolje
Salt og pepper
Kok pastaen etter anvisning på pakken mens du lager sausen. Tin steinsoppen og stek den i en tørr panne til vannet fordamper. Tilsett 2 ss smør og stek...
Forvarm ovnen til 180°C. Tin steinsoppen og stek den i en tørr panne til væsken fordamper. Tilsett smør og stek videre til soppen er gyllen. Smør en ildfast...
Kok opp ertene og kjøl dem ned. Kjør alle ingrediensene i en foodprosessor til en jevn masse. Smak til med salt og pepper.
Fres løk og tomatpuré i litt olje i en stor gryte. Tilsett chili og hvitløk og la det frese litt. Tilsett hakkede tomater og grønnsaksbuljong. Kok opp og...
NORREK DYPFRYS AS Helgeroveien 892, Eidsten 3267 Larvik
Ved bruk av siden, aksepteres bruk av cookies.Vår Cookie Policy.
t: 33 16 54 00
e: salg@norrek.no