Fres paprika, hvitløk, chili i en kjele på medium varme i 5 minutter. Ha i bulgur, kikerter, vårløk og krydder og varm alt opp i 5-10 minutter under omrøring.
Smakes til med salt og pepper. Toppes med bladpersille og dill.
Skriv inn e-post for å tilbakestille passordet ditt.
Sunne råvarer - til enhver meny!
Fres paprika, hvitløk, chili i en kjele på medium varme i 5 minutter. Ha i bulgur, kikerter, vårløk og krydder og varm alt opp i 5-10 minutter under omrøring.
Smakes til med salt og pepper. Toppes med bladpersille og dill.
1kg Norrek Bulgur, kokt EPD: 6380893
1kg Norrek Kikerter EPD: 2253227
500g vårløk
500g Norrek Paprika, rød strimlet EPD: 2242824
20g Norrek Chili, hakket EPD: 4798088
30g Norrek Hvitløk, hakket EPD: 4798096
5ts Kummin
5ts Paprikapulver
40g Bladpersille
20g Dill
6ss Olivenolje
Salt og pepper
Kok opp ertene og kjøl dem ned. Kjør alle ingrediensene i en foodprosessor til en jevn masse. Smak til med salt og pepper.
Fres løk og tomatpuré i litt olje i en stor gryte. Tilsett chili og hvitløk og la det frese litt. Tilsett hakkede tomater og grønnsaksbuljong. Kok opp og...
Ha rødbeter på et stekebrett og tilsett olivenolje og salt og pepper. Stek rødbetene på 200 grader i ca. 25 minutter. Lag harissa yoghurt ved å blande sammen...
Fres tomatpuré, løk, hvitløk og krydder i litt olje i en stor gryte. Tilsett søtpotet, kokosmelk og grønnsakskraft og kok opp. La koke i 10 min. Tilsett salatblandingen,...
NORREK DYPFRYS AS Helgeroveien 892, Eidsten 3267 Larvik
Ved bruk av siden, aksepteres bruk av cookies.Vår Cookie Policy.
t: 33 16 54 00
e: salg@norrek.no