Bulgursalat med bakte rotgrønnsaker


Ha rotgrønnsakene på et stekebrett og ha på en blanding av olivenolje, rosmarin, honning, salt og pepper. Stek grønnsakene ved 220 grader i ca. 25 minutter, til de er møre. Lukk opp ovnsdøra et par ganger for å slippe ut damp.

Bland sammen balsamico- og olivenolje. Tilsett rotgrønnsakene, tint bulgur og øvrige ingredienser og smak til med salt og pepper.

Antall personer

Ingredienser

600 g Norrek rotgrønnsaker julienne EPD: 5128715

3 ss Olivenolje

2 ss Frisk rosmarin, hakket

3 ss Honning, flytende

0,5ts Salt

0,5 ts Nykvernet hvit pepper

4 dl Norrek Bulgur EPD: 6380893

1stk Norrek Rødløk, skivet EPD: 5821673

1Syrlig eple, strimlet

Evnt. grønnkål

Dressing:

5 ss Hvit balsamico

5 ss Olivenolje

0,5ts Salt

0,5 ts Kvernet sort pepper