Fordel epler, plommer og rosiner i en ildfast form og hell over lønnesirup og kanel. Bakes i ovnen i ca. 20-25 minutter på 180 grader.
Serveres lun med vaniljekesam ved siden av.
TIPS: Lønnesirup kan byttes ut med vanlig sirup eller sukker.
Skriv inn e-post for å tilbakestille passordet ditt.
Sammen om smaken
Fordel epler, plommer og rosiner i en ildfast form og hell over lønnesirup og kanel. Bakes i ovnen i ca. 20-25 minutter på 180 grader.
Serveres lun med vaniljekesam ved siden av.
TIPS: Lønnesirup kan byttes ut med vanlig sirup eller sukker.
0,75kg Norrek eplebåter EPD: 481804
0,3kg Norrek plommer halve EPD: 5821665
0,1kg rosiner
10stk mandler i skiver
4ss lønnesirup
litt kanel
0,5 l vaniljekesam
Stek kantarellene i en tørr panne til væsken har fordampet. Tilsett 5 ss smør og stem dem gylne. Sett til side. Smelt resten av smøret og stek løk...
Tin kantarellene og stek dem i en tørr panne til væsken har fordampet. Tilsett 1 ss smør og stek dem til de blir gylne. Sett til side. Varm...
Tin kantarellene og stek dem i en tørr panne til væsken fordamper. Tilsett smør i pannen og stek kantarellene til de blir gylne. Ha løk i pannen og stek...
Kok pastaen etter anvisning på pakken mens du lager sausen. Tin steinsoppen og stek den i en tørr panne til vannet fordamper. Tilsett 2 ss smør og stek...
NORREK DYPFRYS AS Helgeroveien 892, Eidsten 3267 Larvik
Ved bruk av siden, aksepteres bruk av cookies.Vår Cookie Policy.
t: 33 16 54 00
e: salg@norrek.no