Fordel epler, plommer og rosiner i en ildfast form og hell over lønnesirup og kanel. Bakes i ovnen i ca. 20-25 minutter på 180 grader.
Serveres lun med vaniljekesam ved siden av.
TIPS: Lønnesirup kan byttes ut med vanlig sirup eller sukker.
Skriv inn e-post for å tilbakestille passordet ditt.
Sunne råvarer i sesong hele året!
Fordel epler, plommer og rosiner i en ildfast form og hell over lønnesirup og kanel. Bakes i ovnen i ca. 20-25 minutter på 180 grader.
Serveres lun med vaniljekesam ved siden av.
TIPS: Lønnesirup kan byttes ut med vanlig sirup eller sukker.
0,75kg Norrek eplebåter EPD: 481804
0,3kg Norrek plommer halve EPD: 5821665
0,1kg rosiner
10stk mandler i skiver
4ss lønnesirup
litt kanel
0,5 l vaniljekesam
Fordel frosne bringebær og granateplekjerner i serveringsglass. Bland granateplejuice, bitter lemon og limesaft og hell i glassene.
Fres paprika, hvitløk, chili i en kjele på medium varme i 5 minutter. Ha i bulgur, kikerter, vårløk og krydder og varm alt opp i 5-10 minutter under...
6,5 dl kremfløte 2,5 ss sukker 2,5 ts vaniljesukker 1 kg kald risgrøt 1 kg Norrek bringebærbriketter kokt EPD: 6381800 250 g melis
Splitt vaniljestangen, skrap ut frøene og ha i en kjele sammen med resten av ingrediensene. Kok opp. Ta kjelen av platen og la blandingen avkjøles. Ta ut vaniljestangen...
NORREK DYPFRYS AS Helgeroveien 892, Eidsten 3267 Larvik
Ved bruk av siden, aksepteres bruk av cookies.Vår Cookie Policy.
t: 33 16 54 00
e: salg@norrek.no