Fordel epler, plommer og rosiner i en ildfast form og hell over lønnesirup og kanel. Bakes i ovnen i ca. 20-25 minutter på 180 grader.
Serveres lun med vaniljekesam ved siden av.
TIPS: Lønnesirup kan byttes ut med vanlig sirup eller sukker.
Skriv inn e-post for å tilbakestille passordet ditt.
Sunne råvarer i sesong hele året!
Fordel epler, plommer og rosiner i en ildfast form og hell over lønnesirup og kanel. Bakes i ovnen i ca. 20-25 minutter på 180 grader.
Serveres lun med vaniljekesam ved siden av.
TIPS: Lønnesirup kan byttes ut med vanlig sirup eller sukker.
0,75kg Norrek eplebåter EPD: 481804
0,3kg Norrek plommer halve EPD: 5821665
0,1kg rosiner
10stk mandler i skiver
4ss lønnesirup
litt kanel
0,5 l vaniljekesam
Del kjøttet i ca. 3x3 cm store biter. Brun kjøttet i en gryte med smør i flere omganger slik at kjøttet får en fin stekeskorpe. Ha kjøttet i...
Lag marinade til kjøttet. Skjær kjøttet i tynne skiver og mariner dem i minst 20 min, eller natta over. Bland sammen nudelsausen. Kok nudler etter anvisning på pakken....
Kok potetene i kombidamper på 100 grader, evt. i kjele med lettsaltet vann i ca 13 min. til de er møre. Lag vinaigretten ved å røre sammen ingrediensene....
Kjør løk, hvitløk og chili til en puré. Bland alle ingrediensene i en bolle. Smak til med salt og pepper. Form bollene med en skje og brun dem...
NORREK DYPFRYS AS Helgeroveien 892, Eidsten 3267 Larvik
Ved bruk av siden, aksepteres bruk av cookies.Vår Cookie Policy.
t: 33 16 54 00