Fordel epler, plommer og rosiner i en ildfast form og hell over lønnesirup og kanel. Bakes i ovnen i ca. 20-25 minutter på 180 grader.
Serveres lun med vaniljekesam ved siden av.
TIPS: Lønnesirup kan byttes ut med vanlig sirup eller sukker.
Skriv inn e-post for å tilbakestille passordet ditt.
Sunne råvarer i sesong hele året!
Fordel epler, plommer og rosiner i en ildfast form og hell over lønnesirup og kanel. Bakes i ovnen i ca. 20-25 minutter på 180 grader.
Serveres lun med vaniljekesam ved siden av.
TIPS: Lønnesirup kan byttes ut med vanlig sirup eller sukker.
0,75kg Norrek eplebåter EPD: 481804
0,3kg Norrek plommer halve EPD: 5821665
0,1kg rosiner
10stk mandler i skiver
4ss lønnesirup
litt kanel
0,5 l vaniljekesam
Fres paprika, hvitløk, chili i en kjele på medium varme i 5 minutter. Ha i bulgur, kikerter, vårløk og krydder og varm alt opp i 5-10 minutter under...
6,5 dl kremfløte 2,5 ss sukker 2,5 ts vaniljesukker 1 kg kald risgrøt 1 kg Norrek bringebærbriketter kokt EPD: 6381800 250 g melis
Splitt vaniljestangen, skrap ut frøene og ha i en kjele sammen med resten av ingrediensene. Kok opp. Ta kjelen av platen og la blandingen avkjøles. Ta ut vaniljestangen...
Ha tinte bringebærbriketter og sukker i en bolle og rør ut sukkeret. Visp fløten til du får en myk krem. Knus marengsen i grove biter. Bland krem, bær...
NORREK DYPFRYS AS Helgeroveien 892, Eidsten 3267 Larvik
Ved bruk av siden, aksepteres bruk av cookies.Vår Cookie Policy.
t: 33 16 54 00
e: salg@norrek.no