Gulasj med rotgrønnsaker


Fres kjøttet, løken og chorizoen hver for seg i stekepanne, og sett til side. Ha olje i en stor gryte og fres hvitløk, chili og tomatpuré. Tilsett hakkede tomater og la putre i 5 minutter. Kjør opp med stavmikser til en jevn saus. Tilsett kjøttet og kok opp. La putre på svak varme i ca. 2 timer.

Tilsett potetterninger rotgrønnsaker, paprika, løk, chorizo og krydder og la alt putre videre i ca. 3045 minutter. Smak til med salt og pepper.

Antall personer

Ingredienser

1,5kg storfe høyrygg i terninger

500g chorizo i skiver

500g Norrek rotblanding, grovkutt EPD: 2045698

500g Norrek potetterninger, grovkutt EPD: 4101853

300g Norrek paprikablanding, strimlet EPD: 895672

300g Norrek løkskiver EPD: 2242865

50 g Norrek hvitløk hakket EPD: 4798096

30g Norrek chili rød, hakket EPD: 4798088

5ss tomatpuré

3bokser hakkede tomater

2,5l oksekraft

7ss paprikapulver

3ss karve

2ss sukker

5stk laurbærblad

Salt og pepper