Krydderpølser og søtpotetstappe


Varm opp søtpotetstappen på middels sterk varme og rør av og til. Kok romanescoblandingen raskt opp i lettsaltet vann. Lag små snitt i pølsene og stek dem gylne på begge sider.

Balsamicostekt løk:

Stek løken gyllen i smør eller margarin på middels sterk varme. Tilsett sukker og la det smelte. Ha i balsamico og la det surre sammen på svak varme i 2-3 minutter mens du rører om av og til. Smak til med salt og pepper.

 

TIPS:

Pølsene kan erstattes med kalkunbiff, skinkebiff, koteletter,, stekt fisk eller kylling.

Antall personer

Ingredienser

12 stk.Krydderpølser

750 gNorrek søtpotetpure

300 g Norrek grønn romanescoblanding

Smør eller margarin til steking

Balsamicostekt løk:

400 gNorrek løkskiver

2 ssSmør eller margarin

1 ssSukker

0,5 dl Balsamicoeddik

0,5 tsSalt

Litt kvernet sort pepper