Krydderpølser og søtpotetstappe


Kok romanescoblandingen raskt opp i lettsaltet vann. Lag små snitt i pølsene og stek dem gylne på begge sider.

Søtpotetstappe:

Kok søtpoteten mør i 5-8 minutter. Hell av vannet og tilsett smør. Kjør det hele til en fin puré med en stavmikser og smak til med salt og pepper.

Balsamicostekt løk:

Stek løken gyllen i smør eller margarin på middels sterk varme. Tilsett sukker og la det smelte. Ha i balsamico og la det surre sammen på svak varme i 2-3 minutter mens du rører om av og til. Smak til med salt og pepper.

 

TIPS:

Pølsene kan erstattes med kalkunbiff, skinkebiff, koteletter,, stekt fisk eller kylling.

Antall personer

Ingredienser

12stk Krydderpølser

300 g Norrek grønn romanescoblanding

Smør eller margarin til steking

Søtpotetstappe:

750 g Norrek søtpotetterning, grov

7,5 dl Vann

40 g Meierismør

Salt og pepper

Balsamicostekt løk:

400 g Norrek løkskiver

2 ss Smør eller margarin

1 ss Sukker

0,5 dl Balsamicoeddik

0,5 ts Salt

Litt kvernet sort pepper