Brun kyllingen i litt olje i en stekepanne. Legg til side. Fres løk og hvitløk i litt olje i en stor gryte. Tilsett curry paste og fres et par minutter. Tilsett resten av ingrediensene, kok opp og la koke i 15 minutter eller til potetene er møre.
Skriv inn e-post for å tilbakestille passordet ditt.
Sunne råvarer i sesong hele året!
Brun kyllingen i litt olje i en stekepanne. Legg til side. Fres løk og hvitløk i litt olje i en stor gryte. Tilsett curry paste og fres et par minutter. Tilsett resten av ingrediensene, kok opp og la koke i 15 minutter eller til potetene er møre.
3stk sitrongress
100g Norrek løkterninger EPD: 919274
50g Norrek hvitløk hakket EPD: 4798096
1,5ss red curry paste
6ss peanøttsmør
600g Norrek potetterning, grovkutt EPD: 4101853
500g Norrek gulrot kvartert EPD: 1930270
1kg kylling lårfilet i biter
8dl kyllingkraft
6dl kokosmelk
2dl fish sauce
Salt og pepper
Olje til steking
Fres paprika, hvitløk, chili i en kjele på medium varme i 5 minutter. Ha i bulgur, kikerter, vårløk og krydder og varm alt opp i 5-10 minutter under...
6,5 dl kremfløte 2,5 ss sukker 2,5 ts vaniljesukker 1 kg kald risgrøt 1 kg Norrek bringebærbriketter kokt EPD: 6381800 250 g melis
Splitt vaniljestangen, skrap ut frøene og ha i en kjele sammen med resten av ingrediensene. Kok opp. Ta kjelen av platen og la blandingen avkjøles. Ta ut vaniljestangen...
Ha tinte bringebærbriketter og sukker i en bolle og rør ut sukkeret. Visp fløten til du får en myk krem. Knus marengsen i grove biter. Bland krem, bær...
NORREK DYPFRYS AS Helgeroveien 892, Eidsten 3267 Larvik
Ved bruk av siden, aksepteres bruk av cookies.Vår Cookie Policy.
t: 33 16 54 00
e: salg@norrek.no