Tin linser på kjøl over natt. Finhakk purre og rødløk og bland sammen med ferdig finhakket chili og kapers.
Ha over vinaigrette og rucculasalat og retten er klar til servering!
Skriv inn e-post for å tilbakestille passordet ditt.
Sunne råvarer i sesong hele året!
Tin linser på kjøl over natt. Finhakk purre og rødløk og bland sammen med ferdig finhakket chili og kapers.
Ha over vinaigrette og rucculasalat og retten er klar til servering!
1kg Norrek linser
70g Rucculasalat
50g Norrek purre i skiver
50g Norrek rødløk, ternet
20g Norrek chili rød, hakket
30g Kapers
1dl Balsamico vinaigrette
Kok potetene i kombidamper på 100 grader, evt. i kjele med lettsaltet vann i ca 13 min. til de er møre. Lag vinaigretten ved å røre sammen ingrediensene....
Hell olivenolje på en stekeplate og spre potetterningene godt. Bland inn hvitløk, salt og pepper og sett i forvarmet ovn på 180 grader i 20 min. Varm linsene...
Kok potetterningene møre i lettsaltet vann. Hell av vannet og sett potetene til side. Lag dressingen ved å blande majones, rømme, rødløk (hakket i biter) , sennep og...
Kok potetterningene i 3-5 minutter i lettsaltet vann og sil så av vannet. Bland sammen sennep og hvitvinseddik og tilsett litt og litt olivenolje mens du pisker godt....
NORREK DYPFRYS AS Helgeroveien 892, Eidsten 3267 Larvik
Ved bruk av siden, aksepteres bruk av cookies.Vår Cookie Policy.
t: 33 16 54 00