Tin linser på kjøl over natt. Finhakk purre og rødløk og bland sammen med ferdig finhakket chili og kapers.
Ha over vinaigrette og rucculasalat og retten er klar til servering!
Skriv inn e-post for å tilbakestille passordet ditt.
Sammen om smaken
Tin linser på kjøl over natt. Finhakk purre og rødløk og bland sammen med ferdig finhakket chili og kapers.
Ha over vinaigrette og rucculasalat og retten er klar til servering!
1kg Norrek linser
70g Rucculasalat
50g Norrek purre i skiver
50g Norrek rødløk, ternet
20g Norrek chili rød, hakket
30g Kapers
1dl Balsamico vinaigrette
Tin blomkålen i kjøleskap natten over. Bland majones, créme fraiche og eplecidereddik. Sprøstek spekeskinke på bakepapir i ovn på 200°C i ca. 5-7 min. Bland alle ingrediensene sammen...
Tin bulgur, mango, soyabønner og granateplekjernene i kjøleskap natten over. Ha gulrot i ildfast form, bland inn timian, olje, salt og pepper. Bakes på 180°C i ca. 20...
Bland kikerter, krydder og olje og legg på et stekebrett. Stek kikertene på 200 grader i 10-15 minutter. Kutt tomat og agurk i små terninger og bladpersille og...
Kok potetene i kombidamper på 100 grader, evt. i kjele med lettsaltet vann i ca 13 min. til de er møre. Lag vinaigretten ved å røre sammen ingrediensene....
NORREK DYPFRYS AS Helgeroveien 892, Eidsten 3267 Larvik
Ved bruk av siden, aksepteres bruk av cookies.Vår Cookie Policy.
t: 33 16 54 00
e: salg@norrek.no