Fres grønnsakene i litt olje i en gryte. Tilsett tomater, laurbærblad, chili og krydder. Kok opp og la syde i ca. 10 minutter. Ha i mais, bønner og kok videre et par minutter. Smak til med salt og pepper. Servér gryten alene eller med kokt ris til.
Skriv inn e-post for å tilbakestille passordet ditt.
Sunne råvarer i sesong hele året!
Fres grønnsakene i litt olje i en gryte. Tilsett tomater, laurbærblad, chili og krydder. Kok opp og la syde i ca. 10 minutter. Ha i mais, bønner og kok videre et par minutter. Smak til med salt og pepper. Servér gryten alene eller med kokt ris til.
0,5 kgNorrek salatblanding med adzukibønner
0,2 kgNorrek løk ternet
50 gNorrek hvitløk hakket
50 gNorrek chili hakket
0,2 kgNorrek mais
0,2 kg Norrek paprika ternet
0,1 kgNorrek purre
2 bokserHakket tomat
2 stkLaurbærblad
4 ssBasilikum
4 ssOlje
Fres paprika, hvitløk, chili i en kjele på medium varme i 5 minutter. Ha i bulgur, kikerter, vårløk og krydder og varm alt opp i 5-10 minutter under...
Fres løk og tomatpuré i litt olje i en stor gryte. Tilsett chili og hvitløk og la det frese litt. Tilsett hakkede tomater og grønnsaksbuljong. Kok opp og...
Ha rødbeter på et stekebrett og tilsett olivenolje og salt og pepper. Stek rødbetene på 200 grader i ca. 25 minutter. Lag harissa yoghurt ved å blande sammen...
Fres tomatpuré, løk, hvitløk og krydder i litt olje i en stor gryte. Tilsett søtpotet, kokosmelk og grønnsakskraft og kok opp. La koke i 10 min. Tilsett salatblandingen,...
NORREK DYPFRYS AS Helgeroveien 892, Eidsten 3267 Larvik
Ved bruk av siden, aksepteres bruk av cookies.Vår Cookie Policy.
t: 33 16 54 00
e: salg@norrek.no