Fres grønnsakene i litt olje i en gryte. Tilsett tomater, laurbærblad, chili og krydder. Kok opp og la syde i ca. 10 minutter. Ha i mais, bønner og kok videre et par minutter. Smak til med salt og pepper. Servér gryten alene eller med kokt ris til.
Skriv inn e-post for å tilbakestille passordet ditt.
Sunne råvarer i sesong hele året!
Fres grønnsakene i litt olje i en gryte. Tilsett tomater, laurbærblad, chili og krydder. Kok opp og la syde i ca. 10 minutter. Ha i mais, bønner og kok videre et par minutter. Smak til med salt og pepper. Servér gryten alene eller med kokt ris til.
0,5 kgNorrek salatblanding med adzukibønner
0,2 kgNorrek løk ternet
50 gNorrek hvitløk hakket
50 gNorrek chili hakket
0,2 kgNorrek mais
0,2 kg Norrek paprika ternet
0,1 kgNorrek purre
2 bokserHakket tomat
2 stkLaurbærblad
4 ssBasilikum
4 ssOlje
Ha rødbetene og kikertene sammen i en foodprosessor. Tilsett hvitløk, tahini, spisskummen og olivenolje og kjør sammen til en litt glatt masse. Smak til med sitron, salt og...
Sett ovnen på 200 grader. Bland beter, hvitløk, olje og eddik i en passende ildfast form. Krydre godt med salt og pepper og vend det hele godt sammen....
Fres løk og tomatpuré i litt olje i en stor gryte. Tilsett chili og hvitløk og la det frese litt. Tilsett hakkede tomater og grønnsaksbuljong. Kok opp og...
Fres ingefær, hvitløk og chili i litt olje. Tilsett alle ingredienser og kok opp. Kok nudler etter anvisning på pakken og ha oppi gryta. Anrett med solsikkekjerner og...
NORREK DYPFRYS AS Helgeroveien 892, Eidsten 3267 Larvik
Ved bruk av siden, aksepteres bruk av cookies.Vår Cookie Policy.
t: 33 16 54 00