Fres ingefær, hvitløk og chili i litt olje. Tilsett alle ingredienser og kok opp. Kok nudler etter anvisning på pakken og ha oppi gryta.
Anrett med solsikkekjerner og korianderblader.
Skriv inn e-post for å tilbakestille passordet ditt.
Sunne råvarer i sesong hele året!
Fres ingefær, hvitløk og chili i litt olje. Tilsett alle ingredienser og kok opp. Kok nudler etter anvisning på pakken og ha oppi gryta.
Anrett med solsikkekjerner og korianderblader.
30 gNorrek ingefær hakket
40 gNorrek hvitløk hakket
30 gNorrek chili hakket
4 pkNudler
2 kgNorrek salatblanding med adzukibønner
0,2 kgNorrek purre
0,4 kgAromasopp
2 literKyllingfond
8 ssSesamolje
8 ssSoyasaus
Saften av 2 lime
Salt og pepper
Til servering:
10 ssSolsikkekjerner
20 bladerKoriander
Fres paprika, hvitløk, chili i en kjele på medium varme i 5 minutter. Ha i bulgur, kikerter, vårløk og krydder og varm alt opp i 5-10 minutter under...
Fres løk og tomatpuré i litt olje i en stor gryte. Tilsett chili og hvitløk og la det frese litt. Tilsett hakkede tomater og grønnsaksbuljong. Kok opp og...
Ha rødbeter på et stekebrett og tilsett olivenolje og salt og pepper. Stek rødbetene på 200 grader i ca. 25 minutter. Lag harissa yoghurt ved å blande sammen...
Fres tomatpuré, løk, hvitløk og krydder i litt olje i en stor gryte. Tilsett søtpotet, kokosmelk og grønnsakskraft og kok opp. La koke i 10 min. Tilsett salatblandingen,...
NORREK DYPFRYS AS Helgeroveien 892, Eidsten 3267 Larvik
Ved bruk av siden, aksepteres bruk av cookies.Vår Cookie Policy.
t: 33 16 54 00
e: salg@norrek.no