Oppskrifter

Utfordrende å finne på noe nytt?

Med en lite lager av dypfryste grønnsaker, bær eller blandinger så er du alltid beredt til å lage et godt måltid!

Prøv nye grønnsaker, frukt og bær i dine egne gode oppskrifter, eller lag noe helt nytt! Med gode råvarer blir det garantert en suksess!

Her gir vi deg noen nye oppskrifter med tips til ulike variasjoner og bruk av produktene våre.

Vel bekomme!

 

Mangosalsa

Tin mangoen, del den i mindre biter og bland godt med resten av ingrediensene. Smak til med lime, salt og pepper. TIPS: Presset lime kan erstattes av sitron.

les mer

Porsjonsomelett med økologisk brokkoli

Ha den fryste brokkolien i fosskokende vann, og kok i 2-3 minutter før vannet helles av. Lag smete av egg, melk, salt og pepper. Smør porsjonsformene (bruk en teflonbelagt...

les mer

Kylling og salatblanding krydret!

Krydre filétene med salt og pepper og brun dem raskt i en stekepanne med olje eller smør. Legg dem over i en ildfast form og ha over olivenolje, frisk...

les mer

Bønnesalat med feta og timian

Tin salatbønneblandingen på kjøl over natten. Tilsett fetaosten og de øvrige ingrediensene og servér!

les mer

Epledessert

Legg eplebåtene i en GN bakk eller ildfast form, ha på meierismør (bruk gjerne ostehøvel). Strø rosiner, sukker og kanel over. Bakes i ovnen ved ca. 225 grader...

les mer

Blomkålsalat med stekt spekeskinke

Gi blomkålbukettene er kjapt oppkok og avkjøl. Stek spekeskinken oppdelt i terninger og avkjøl. Bland rømme og majones med eplecider, sukker, salt og pepper. Tilsett blomkål og spekeskinke og dryss...

les mer

Linsesalat

Tin linser på kjøl over natt. Finhakk purre og rødløk og bland sammen med ferdig finhakket chili og kapers. Ha over vinaigrette og rucculasalat og retten er klar...

les mer

Jordbærsyltetøy av økologiske bær

Disse økologiske jordbærene er ekstra søte og smaksrike og helt uten sprøytemidler! Prøv litt på byggrynsgrøten, eller bare nyt den herlige smaken på nystekt brød! Tin bærene og rør...

les mer

Betesalat

Gi beteblandingen og gulrøttene et lett oppkok. Ha det over i en bolle, dryss over granateplefrø og sett til side. Bland rødvin, eddik og honning og hell olivenoljen...

les mer

Kylling Korma

Enkel og rask hverdagsmat med smaken av India! Stek lårkjøttet på begge sider i pannen, og etterstek i ovn på 185 grader i ca. 15 minutter dekket med...

les mer

Vegetar lasagne

Kjøttfritt på menyen? Test ut denne deilige lasagnen med tomatsaus og ratatouille-grønnsaker! Fres grønnsaksblandingen raskt for å fordampe litt vann. Smør en liten langpanne (24x35 cm). Fordel 1/4 av...

les mer

Potetsuppe med purre

Denne smakfulle suppen er et herlig måltid i seg selv, eller du kan servere den som forrett til gjestene dine! Fres poteter og purre i olje i 3-4...

les mer