Oppskrifter

Utfordrende å finne på noe nytt?

Med et utvalg av dypfryste grønnsaker, bær eller blandinger på lager er du alltid beredt til å lage et godt måltid!

Prøv nye grønnsaker, frukt og bær i dine egne gode oppskrifter, eller lag noe helt nytt! Med gode råvarer blir det garantert en suksess!

Her gir vi deg noen nye oppskrifter med tips til ulike variasjoner og bruk av produktene våre.

Vel bekomme!

 

Urtetorsk med ovnsbakte rødbeter

Ha rødbeter i en ildfast form og vend inn olivenolje, smør, timian, salt, pepper og rødløk. Stek ved 200 grader på midterste rille i ca. 35 minutter eller...

les mer

Solbærsuppe med ingefær og lime

Lag en deilig kald suppe til dessert! Ha solbær, ingefær, sukker og vann i en kjele. Kok opp og la det småkoke i ca. 15 minutter. Smak til...

les mer

Mango hummus

Ha mango i en foodprosessor sammen med kikerter, hvitløk, chili, tahin og olivenolje. Kjør sammen til en litt glatt masse og smak til med sitron, honning, salt og pepper. Pynt...

les mer

Rødbetsalat med kryddersild

Ha tinte rødbetbåter i en ildfast bolle. Kok opp eddik, vann, sukker og karve og hell dette over rødbetene. Avkjøl. Del de syltede rødbetene i litt store terninger,...

les mer

Solbærchutney med eple, chili og ingefær

Kutt eplebåter og rødløk i biter. Ha alle ingredienser i en kjele og la det småkoke i ca. 20 minutter til en litt tykk chutney. Rør om av...

les mer

Poke bowl med mango og bønner

Del mango og avokado i tynne skiver. Kutt kål i tynne strimler og vårløk i ringer. Del laksen i litt store terninger. Bland sammen ingrediensene til marinaden og...

les mer

Rosenkål med bacon og løk

Her er en enkel og kjempegod vri på den tradisjonelle rosenkålen. Server den gjerne til julemiddagen, nyttårskalkunen eller når du ganske enkelt bare vil gjøre litt ekstra stas på søndagsmiddagen!...

les mer

Spicy laks med soyasmør og rotgrønnsaker julienne!

Del laksen i fire porsjoner, krydre med salt og pepper. Stek fisken på middels sterk varme i litt smør og olivenolje. Ha chili og timian over laksen mot...

les mer

Nudelsuppe med kylling og grønnsaker!

Kok opp kraft og legg i kyllingfilet, ingefær og hvitløk. La småkoke i ca. 20 minutter til kyllingen er gjennomkokt og mør. Ta ut kjøttet, del det i...

les mer

Mangosalsa

Tin mangoen, del den i mindre biter og bland godt med resten av ingrediensene. Smak til med lime, salt og pepper. TIPS: Presset lime kan erstattes av sitron.

les mer

Porsjonsomelett med økologisk brokkoli

Ha den fryste brokkolien i fosskokende vann, og kok i 2-3 minutter før vannet helles av. Lag smete av egg, melk, salt og pepper. Smør porsjonsformene (bruk en teflonbelagt...

les mer

Kylling og salatblanding krydret!

Krydre filétene med salt og pepper og brun dem raskt i en stekepanne med olje eller smør. Legg dem over i en ildfast form og ha over olivenolje, frisk...

les mer