Oppskrifter

Utfordrende å finne på noe nytt?

Med et utvalg av dypfryste grønnsaker, bær eller blandinger på lager er du alltid beredt til å lage et godt måltid!

Prøv nye grønnsaker, frukt og bær i dine egne gode oppskrifter, eller lag noe helt nytt! Med gode råvarer blir det garantert en suksess!

Her gir vi deg noen nye oppskrifter med tips til ulike variasjoner og bruk av produktene våre.

Vel bekomme!

 

Salat med picklede rotgrønnsaker

Ha ingrediensene til laken i en kjele og kok opp under omrøring til sukkeret er oppløst. Ha grønnsakene i et sterilt, tett glass og hell over varm lake....

les mer

Bankekjøtt og ertestuing

Denne klassikeren smaker alltid godt! Skjær kjøttet i skiver og bank dem lett. Dryss over salt og pepper og vend dem i hvetemel. Brun kjøttet på sterk varme...

les mer

Kålrotstappe med skinke og urtestekte poteter

Kålrotstappe kan du med fordel servere som sommermat også!   Varm opp stappen. Vend salat i olivenolje og sitronkraft. Tilsett ternet rødløk. Server med varm eller kaldt røkt...

les mer

Smoothiebowl med kokos og bringebær

Ha kokos, bringebær, banan og yoghurt i en blender, kjør sammen til en litt glatt og luftig konsistens. Tilsett evt. litt mer kokos eller banan dersom du ønsker...

les mer

Kremet soppstuing med rødløk

Stek soppen gylden i en stekepanne på sterk varme med litt smør (hell evt. ut overflødig væske). Tilsett rødløk og hvitløk og la det surre sammen. Ha i...

les mer

Urtetorsk med ovnsbakte rødbeter

Ha rødbeter i en ildfast form og vend inn olivenolje, smør, timian, salt, pepper og rødløk. Stek ved 200 grader på midterste rille i ca. 35 minutter eller...

les mer

Solbærsuppe med ingefær og lime

Lag en deilig kald suppe til dessert! Ha solbær, ingefær, sukker og vann i en kjele. Kok opp og la det småkoke i ca. 15 minutter. Smak til...

les mer

Mango hummus

Ha mango i en foodprosessor sammen med kikerter, hvitløk, chili, tahin og olivenolje. Kjør sammen til en litt glatt masse og smak til med sitron, honning, salt og pepper. Pynt...

les mer

Rødbetsalat med kryddersild

Ha tinte rødbetbåter i en ildfast bolle. Kok opp eddik, vann, sukker og karve og hell dette over rødbetene. Avkjøl. Del de syltede rødbetene i litt store terninger,...

les mer

Solbærchutney med eple, chili og ingefær

Kutt eplebåter og rødløk i biter. Ha alle ingredienser i en kjele og la det småkoke i ca. 20 minutter til en litt tykk chutney. Rør om av...

les mer

Poke bowl med mango og bønner

Del mango og avokado i tynne skiver. Kutt kål i tynne strimler og vårløk i ringer. Del laksen i litt store terninger. Bland sammen ingrediensene til marinaden og...

les mer

Rosenkål med bacon og løk

Her er en enkel og kjempegod vri på den tradisjonelle rosenkålen. Server den gjerne til julemiddagen, nyttårskalkunen eller når du ganske enkelt bare vil gjøre litt ekstra stas på søndagsmiddagen!...

les mer