Oppskrifter

Utfordrende å finne på noe nytt?

Med et utvalg av grønnsaker, bær eller blandinger i fryseren, er du alltid beredt til å lage et godt måltid!

Prøv nye grønnsaker, frukt og bær i dine egne gode oppskrifter, eller lag noe helt nytt!

Med gode råvarer blir det garantert en suksess!

Her gir vi deg noen nye oppskrifter med tips til ulike variasjoner og bruk av produktene våre.

Vel bekomme!

 

Salat med adzukibønner og frisk oljedressing

Bland sammen salatblanding, vårløk og gulrot. Rør sammen ingrediensene til dressingen og hell over. Smak til med salt, pepper og evt. litt mer lime. Vend inn spirer rett...

les mer

Arabiskinspirert salat med røde linser

Bland sammen salatblanding, spinat og dadler. Rør sammen ingrediensene til dressingen og vend det inn i salaten. Smak til med salt og pepper og dryss over ristede sesamfrø...

les mer

Moules frites

Vask og rens blåskjellene godt og kast de som er åpne eller ødelagt. Ha smør i en stor vid kjele på litt høy varme og tilsett løk, hvitløk, vårløk,...

les mer

Bulgursalat med bakte rotgrønnsaker

Ha rotgrønnsakene på et stekebrett og ha på en blanding av olivenolje, rosmarin, honning, salt og pepper. Stek grønnsakene ved 220 grader i ca. 25 minutter, til de er...

les mer

Ovnsgrønnsaker med scampi og linguini

Legg grønnsakene på et stekebrett og bland inn hvitløk og olivenolje. Dryss over salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen ved 220 grader i ca. 25 minutter, til...

les mer

Kalkunfilet med søtpotstappe

Urtemarinert kalkunfilét: Bland sammen ingrediensene til marinaden og bland godt med kjøttet. La det stå kjølig minst 1 time. Stek kalkunkjøttet i ca. 2 minutter på hver side...

les mer

Krydderpølser og søtpotetstappe

Varm opp søtpotetstappen på middels sterk varme og rør av og til. Kok romanescoblandingen raskt opp i lettsaltet vann. Lag små snitt i pølsene og stek dem gylne...

les mer

Viltgryte med sellerirotpuré

Brun kjøttet på sterk varme i smør eller margarin, dryss over litt salt og pepper mellom hver steking. Ha det i en stor gryte. Stek løken blank og...

les mer

Ovnsbakt ørret med sellerirotpuré og stekt eplesalat

Forvarm stekeovnen til 180 grader. Legg ørretfiletene i en smurt ildfast form eller stekebakk. Drypp over olivenolje og sitron og ha på salt og pepper. Stek fisken i...

les mer

Salat med picklede rotgrønnsaker

Ha ingrediensene til laken i en kjele og kok opp under omrøring til sukkeret er oppløst. Ha grønnsakene i et sterilt, tett glass og hell over varm lake....

les mer

Bankekjøtt og ertestuing

Denne klassikeren smaker alltid godt! Skjær kjøttet i skiver og bank dem lett. Dryss over salt og pepper og vend dem i hvetemel. Brun kjøttet på sterk varme...

les mer

Kålrotstappe med skinke og urtestekte poteter

Kålrotstappe kan du med fordel servere som sommermat også!   Varm opp stappen. Vend salat i olivenolje og sitronkraft. Tilsett ternet rødløk. Server med varm eller kaldt røkt...

les mer