Blomkålsalat med granateplekjerner
Tin blomkålen i kjøleskap natten over. Bland majones, créme fraiche og eplecidereddik. Sprøstek spekeskinke på bakepapir i ovn på 200°C i ca. 5-7 min. Bland alle ingrediensene sammen...
Fried rice
Stek grønnsakene i 5 minutter på middels varme i nøytral olje i en stekepanne. Ha løken i en stekepanne med litt olje og stek til løken er gyllen....
Fiskesuppe
Skjær fisken i terninger på ca. 2x2 cm. Kok opp melk, fløte og fiskekraft. Jevn suppa med maizena til ønsket tykkelse. Tilsett rotgrønnsaker og kok opp. Smak til...
Bowl
Tin bulgur, mango, soyabønner og granateplekjernene i kjøleskap natten over. Ha gulrot i ildfast form, bland inn timian, olje, salt og pepper. Bakes på 180°C i ca. 20...
Pasta med ertepesto
Kok opp ertene og kjøl dem ned. Kjør alle ingrediensene i en foodprosessor til en jevn masse. Smak til med salt og pepper.
Amerikanske pannekaker
Tin mango og granateplekjerner i kjøleskap over natten. Lag eplesyltetøy ved å koke opp eple, ingefær, sitronsaft og sukker. La putre i noen minutter og smak til med...
Eplekake
Ha epler, sukker og kanel i en pose og vend denne godt. Pisk smør og sukker hvitt. Rør inn ett og ett egg og tilsett sitronsaft. Sikt inn...
Torsk på tomatisert ratatouille og med ertepesto
Lag ertepesto: Kok opp erter, kjøl ned. Kjør erter, pinjekjerner, parmesan, sitronsaft og olje i en foodprosessor. Smak til med salt og pepper. Stek ratatouillen i en stekepanne...
Aspargessuppe
Skjær av noen topper asparges til servering. Ha asparges, selleri, løk, hvitløk og grønnsakskraft i en kjele og kok opp. La koke i ca. 10 minutter før du...
Bacalao
Ha ratatouille, poteter, hvitløk, chili og løk i en dyp form og bak dette i ovnen på 200°C i 25 min. Hell over tomatene og krydre med salt...
Yoghurtfrokost
2 kg yoghurt etter smak 300 g Norrek Mangoterninger, små EPD: 6512743 300 g Norrek Granateplekjerner EPD: 6513428 300 g granola
Bringebærsmoothie
Kjør opp bringebærbriketter og eplejuice i en blender til en glatt smoothie. Servér.