Porsjonsomelett med økologisk brokkoli


Ha den fryste brokkolien i fosskokende vann, og kok i 2-3 minutter før vannet helles av.

Lag smete av egg, melk, salt og pepper. Smør porsjonsformene (bruk en teflonbelagt muffinsform med 12 fordypninger) med olje eller smør. Sprøstek baconet og fres sjalottløk og chili. Skjær brokkoli i ønsket størrelse og legg den i formene sammen med bacon, ost, sjalottløk og chili og hell til slutt eggesmeten over.

Stekes midt i ovnen på 200 grader i ca. 20 min. La gjerne stå litt før du tar de ut av formene. Da løsner de lettere. Server med godt brød og litt salat.

Antall personer

Ingredienser

11 stk. Egg

1 dl Lettmelk

Salt og pepper

150g Norrek Økologisk brokkoli

15g Norrek sjalottløk, hakket

15g Norrek chili rød, hakket

80g Bacon i terning

50g Hvit ost, revet