Ramen med kylling


Stek kyllingfilétene i litt olje i en stekepanne. Krydre med salt og pepper. Fres ingefær og hvitløk i sesamolje i en kaserolle på middels varme. Tilsett kyllingkraft og gi det hele et oppkok. Ha i soyasaus og smak til med sesamolje. Kok nudlene som beskrevet på pakken. Kok opp vann og gi gulrøttene et oppkok. Sil av. Gi soyabønnene et oppkok. Sil av. Fordel nudlene i boller. Ha i gulrot, soyabønner, grønnkål og skiver av kylling. Hell over rykende varm suppe. Topp med et bløtkokt egg – delt i to.  Dryss over sesamfrø.

 

Antall personer

Ingredienser

5ss sesamolje

3ss Norrek hvitløk hakket EPD: 4798096

3ss Norrek ingefær hakket EPD: 4797809

3,5L kyllingkraft

6ss soyasaus

500g nudler

500g Norrek gulrot julienne EPD: 460428

500g Norrek grønne soyabønner EPD: 231714

200g grønnkål

1kg kyllingfilét

10stk egg

Sesamfrø

Salt og pepper