Pisk fløte, sukker og vaniljesukker stiv, men ikke for mye. Vend inn risgrøt.
Kjør bringebærene sammen med melis til en glatt masse.
Skriv inn e-post for å tilbakestille passordet ditt.
Sammen om smaken
Pisk fløte, sukker og vaniljesukker stiv, men ikke for mye. Vend inn risgrøt.
Kjør bringebærene sammen med melis til en glatt masse.
6,5dl kremfløte
2,5dl sukker
2,5ts vaniljesukker
1kg Norrek bringebær EPD: 919357
250g melis
Stek kantarellene i en tørr panne til væsken har fordampet. Tilsett 5 ss smør og stem dem gylne. Sett til side. Smelt resten av smøret og stek løk...
Tin kantarellene og stek dem i en tørr panne til væsken har fordampet. Tilsett 1 ss smør og stek dem til de blir gylne. Sett til side. Varm...
Tin kantarellene og stek dem i en tørr panne til væsken fordamper. Tilsett smør i pannen og stek kantarellene til de blir gylne. Ha løk i pannen og stek...
Kok pastaen etter anvisning på pakken mens du lager sausen. Tin steinsoppen og stek den i en tørr panne til vannet fordamper. Tilsett 2 ss smør og stek...
NORREK DYPFRYS AS Helgeroveien 892, Eidsten 3267 Larvik
Ved bruk av siden, aksepteres bruk av cookies.Vår Cookie Policy.
t: 33 16 54 00
e: salg@norrek.no