6,5 dl kremfløte
2,5 ss sukker
2,5 ts vaniljesukker
1 kg kald risgrøt
1 kg Norrek bringebærbriketter kokt EPD: 6381800
250 g melis
Skriv inn e-post for å tilbakestille passordet ditt.
Sunne råvarer i sesong hele året!
6,5 dl kremfløte
2,5 ss sukker
2,5 ts vaniljesukker
1 kg kald risgrøt
1 kg Norrek bringebærbriketter kokt EPD: 6381800
250 g melis
6,5dl kremfløte
2,5dl sukker
2,5ts vaniljesukker
1kg Norrek bringebærbriketter kokt EPD: 6381800
250g melis
Fordel frosne bringebær og granateplekjerner i serveringsglass. Bland granateplejuice, bitter lemon og limesaft og hell i glassene.
Fres paprika, hvitløk, chili i en kjele på medium varme i 5 minutter. Ha i bulgur, kikerter, vårløk og krydder og varm alt opp i 5-10 minutter under...
Splitt vaniljestangen, skrap ut frøene og ha i en kjele sammen med resten av ingrediensene. Kok opp. Ta kjelen av platen og la blandingen avkjøles. Ta ut vaniljestangen...
Ha tinte bringebærbriketter og sukker i en bolle og rør ut sukkeret. Visp fløten til du får en myk krem. Knus marengsen i grove biter. Bland krem, bær...
NORREK DYPFRYS AS Helgeroveien 892, Eidsten 3267 Larvik
Ved bruk av siden, aksepteres bruk av cookies.Vår Cookie Policy.
t: 33 16 54 00
e: salg@norrek.no