Bland sammen salatblanding, vårløk og gulrot. Rør sammen ingrediensene til dressingen og hell over. Smak til med salt, pepper og evt. litt mer lime.
Vend inn spirer rett før servering.
Skriv inn e-post for å tilbakestille passordet ditt.
Sunne råvarer i sesong hele året!
Bland sammen salatblanding, vårløk og gulrot. Rør sammen ingrediensene til dressingen og hell over. Smak til med salt, pepper og evt. litt mer lime.
Vend inn spirer rett før servering.
1 kg Norrek salatblanding med adzukibønner
4 stilker vårløk i tynne skiver
2 stk gulrot i tynne strimler
25 g rødkålskudd eller andre spirer
Oljedressing:
1,5 ss Norrek ingefær, hakket
2 ts Norrek hvitløk, hakket
3/4 dl olivenolje
1 ss sesamolje
2 ss eplecidereddik
1 stk lime
1 ts salt
1 ts nykvernet sort pepper
Kok potetene i kombidamper på 100 grader, evt. i kjele med lettsaltet vann i ca 13 min. til de er møre. Lag vinaigretten ved å røre sammen ingrediensene....
Hell olivenolje på en stekeplate og spre potetterningene godt. Bland inn hvitløk, salt og pepper og sett i forvarmet ovn på 180 grader i 20 min. Varm linsene...
Kok potetterningene møre i lettsaltet vann. Hell av vannet og sett potetene til side. Lag dressingen ved å blande majones, rømme, rødløk (hakket i biter) , sennep og...
Kok potetterningene i 3-5 minutter i lettsaltet vann og sil så av vannet. Bland sammen sennep og hvitvinseddik og tilsett litt og litt olivenolje mens du pisker godt....
NORREK DYPFRYS AS Helgeroveien 892, Eidsten 3267 Larvik
Ved bruk av siden, aksepteres bruk av cookies.Vår Cookie Policy.
t: 33 16 54 00
e: salg@norrek.no