Salsa er supergodt til meksikansk mat, og så enkelt å lage! Med vårt smaksbatteri i fryseren, er jobben praktisk talt gjort!
Alt du trenger å gjøre, er å svisje alle grønnsakene i olivenolje til de er al dente og smake til med salt og pepper!
Skriv inn e-post for å tilbakestille passordet ditt.
Sunne råvarer i sesong hele året!
Salsa er supergodt til meksikansk mat, og så enkelt å lage! Med vårt smaksbatteri i fryseren, er jobben praktisk talt gjort!
Alt du trenger å gjøre, er å svisje alle grønnsakene i olivenolje til de er al dente og smake til med salt og pepper!
100gr Norrek løk, ternet
100gr Sjalottløk, hakket
30 gr Norrek hvitløk, hakket
20 gr Norrek chili rød, hakket
200gr hakkede tomater
50gr Norrek paprika rød, ternet
olivenolje
salt og pepper
Del kjøttet i ca. 3x3 cm store biter. Brun kjøttet i en gryte med smør i flere omganger slik at kjøttet får en fin stekeskorpe. Ha kjøttet i...
Lag marinade til kjøttet. Skjær kjøttet i tynne skiver og mariner dem i minst 20 min, eller natta over. Bland sammen nudelsausen. Kok nudler etter anvisning på pakken....
Kok potetene i kombidamper på 100 grader, evt. i kjele med lettsaltet vann i ca 13 min. til de er møre. Lag vinaigretten ved å røre sammen ingrediensene....
Kjør løk, hvitløk og chili til en puré. Bland alle ingrediensene i en bolle. Smak til med salt og pepper. Form bollene med en skje og brun dem...
NORREK DYPFRYS AS Helgeroveien 892, Eidsten 3267 Larvik
Ved bruk av siden, aksepteres bruk av cookies.Vår Cookie Policy.
t: 33 16 54 00