Salsa er supergodt til meksikansk mat, og så enkelt å lage! Med vårt smaksbatteri i fryseren, er jobben praktisk talt gjort!
Alt du trenger å gjøre, er å svisje alle grønnsakene i olivenolje til de er al dente og smake til med salt og pepper!
Skriv inn e-post for å tilbakestille passordet ditt.
Sunne råvarer i sesong hele året!
Salsa er supergodt til meksikansk mat, og så enkelt å lage! Med vårt smaksbatteri i fryseren, er jobben praktisk talt gjort!
Alt du trenger å gjøre, er å svisje alle grønnsakene i olivenolje til de er al dente og smake til med salt og pepper!
100gr Norrek løk, ternet
100gr Sjalottløk, hakket
30 gr Norrek hvitløk, hakket
20 gr Norrek chili rød, hakket
200gr hakkede tomater
50gr Norrek paprika rød, ternet
olivenolje
salt og pepper
Fres paprika, hvitløk, chili i en kjele på medium varme i 5 minutter. Ha i bulgur, kikerter, vårløk og krydder og varm alt opp i 5-10 minutter under...
6,5 dl kremfløte 2,5 ss sukker 2,5 ts vaniljesukker 1 kg kald risgrøt 1 kg Norrek bringebærbriketter kokt EPD: 6381800 250 g melis
Splitt vaniljestangen, skrap ut frøene og ha i en kjele sammen med resten av ingrediensene. Kok opp. Ta kjelen av platen og la blandingen avkjøles. Ta ut vaniljestangen...
Ha tinte bringebærbriketter og sukker i en bolle og rør ut sukkeret. Visp fløten til du får en myk krem. Knus marengsen i grove biter. Bland krem, bær...
NORREK DYPFRYS AS Helgeroveien 892, Eidsten 3267 Larvik
Ved bruk av siden, aksepteres bruk av cookies.Vår Cookie Policy.
t: 33 16 54 00
e: salg@norrek.no