Kok opp vann med ingefær og solbær. Hold blandingen oppunder kokepunktet i en time. Kjør blandingen med stavmikser. Hell dette i en sil og press ut saften. Kjøl ned en halv time før honningen røres inn. Kjøl ned.
Skriv inn e-post for å tilbakestille passordet ditt.
Sunne råvarer - til enhver meny!
Kok opp vann med ingefær og solbær. Hold blandingen oppunder kokepunktet i en time. Kjør blandingen med stavmikser. Hell dette i en sil og press ut saften. Kjøl ned en halv time før honningen røres inn. Kjøl ned.
100g Norrek ingefær hakket EPD: 4797809
400g Norrek solbær EPD 5231598
8dl vann
8ss flytende honning
Stek kantarellene i en tørr panne til væsken har fordampet. Tilsett 5 ss smør og stem dem gylne. Sett til side. Smelt resten av smøret og stek løk...
Tin kantarellene og stek dem i en tørr panne til væsken har fordampet. Tilsett 1 ss smør og stek dem til de blir gylne. Sett til side. Varm...
Tin kantarellene og stek dem i en tørr panne til væsken fordamper. Tilsett smør i pannen og stek kantarellene til de blir gylne. Ha løk i pannen og stek...
Kok pastaen etter anvisning på pakken mens du lager sausen. Tin steinsoppen og stek den i en tørr panne til vannet fordamper. Tilsett 2 ss smør og stek...
NORREK DYPFRYS AS Helgeroveien 892, Eidsten 3267 Larvik
Ved bruk av siden, aksepteres bruk av cookies.Vår Cookie Policy.
t: 33 16 54 00
e: salg@norrek.no