Kok opp vann med ingefær og solbær. Hold blandingen oppunder kokepunktet i en time. Kjør blandingen med stavmikser. Hell dette i en sil og press ut saften. Kjøl ned en halv time før honningen røres inn. Kjøl ned.
Skriv inn e-post for å tilbakestille passordet ditt.
Sunne råvarer i sesong hele året!
Kok opp vann med ingefær og solbær. Hold blandingen oppunder kokepunktet i en time. Kjør blandingen med stavmikser. Hell dette i en sil og press ut saften. Kjøl ned en halv time før honningen røres inn. Kjøl ned.
100g Norrek ingefær hakket EPD: 4797809
400g Norrek solbær EPD 5231598
8dl vann
8ss flytende honning
Fres paprika, hvitløk, chili i en kjele på medium varme i 5 minutter. Ha i bulgur, kikerter, vårløk og krydder og varm alt opp i 5-10 minutter under...
6,5 dl kremfløte 2,5 ss sukker 2,5 ts vaniljesukker 1 kg kald risgrøt 1 kg Norrek bringebærbriketter kokt EPD: 6381800 250 g melis
Splitt vaniljestangen, skrap ut frøene og ha i en kjele sammen med resten av ingrediensene. Kok opp. Ta kjelen av platen og la blandingen avkjøles. Ta ut vaniljestangen...
Ha tinte bringebærbriketter og sukker i en bolle og rør ut sukkeret. Visp fløten til du får en myk krem. Knus marengsen i grove biter. Bland krem, bær...
NORREK DYPFRYS AS Helgeroveien 892, Eidsten 3267 Larvik
Ved bruk av siden, aksepteres bruk av cookies.Vår Cookie Policy.
t: 33 16 54 00
e: salg@norrek.no