Tin bringebærene. Damp aspargesen fra fryst tilstand i ca. 2 minutter. Kjøl ned og skjær i biter.
Bland alt godt sammen utenom bringebærene som legges i sist.
Ha på dressingen og server.
Skriv inn e-post for å tilbakestille passordet ditt.
Sunne råvarer i sesong hele året!
Tin bringebærene. Damp aspargesen fra fryst tilstand i ca. 2 minutter. Kjøl ned og skjær i biter.
Bland alt godt sammen utenom bringebærene som legges i sist.
Ha på dressingen og server.
0,1kg Ruccola
1kg Norrek asparges EPD: 356444
0,06kg Norrek rødløk, ternet EPD: 5271853
0,5kg ost i terning
0,4kg Norrek bringebær EPD: 919357
0.05kg Norrek chili rød, hakket EPD: 4798088
0,05kg Norrek hvitløk, hakket EPD: 4798096
0,05kg Norrek ingefær, hakket EPD: 4797809
1ts hvitvinseddik
1ss sukker
2ss vann
Tin blomkålen i kjøleskap natten over. Bland majones, créme fraiche og eplecidereddik. Sprøstek spekeskinke på bakepapir i ovn på 200°C i ca. 5-7 min. Bland alle ingrediensene sammen...
Tin bulgur, mango, soyabønner og granateplekjernene i kjøleskap natten over. Ha gulrot i ildfast form, bland inn timian, olje, salt og pepper. Bakes på 180°C i ca. 20...
Bland kikerter, krydder og olje og legg på et stekebrett. Stek kikertene på 200 grader i 10-15 minutter. Kutt tomat og agurk i små terninger og bladpersille og...
Kok potetene i kombidamper på 100 grader, evt. i kjele med lettsaltet vann i ca 13 min. til de er møre. Lag vinaigretten ved å røre sammen ingrediensene....
NORREK DYPFRYS AS Helgeroveien 892, Eidsten 3267 Larvik
Ved bruk av siden, aksepteres bruk av cookies.Vår Cookie Policy.
t: 33 16 54 00
e: salg@norrek.no