Tin bringebærene. Damp aspargesen fra fryst tilstand i ca. 2 minutter. Kjøl ned og skjær i biter.
Bland alt godt sammen utenom bringebærene som legges i sist.
Ha på dressingen og server.
Skriv inn e-post for å tilbakestille passordet ditt.
Sunne råvarer i sesong hele året!
Tin bringebærene. Damp aspargesen fra fryst tilstand i ca. 2 minutter. Kjøl ned og skjær i biter.
Bland alt godt sammen utenom bringebærene som legges i sist.
Ha på dressingen og server.
0,1kg Ruccola
1kg Norrek asparges EPD: 356444
0,06kg Norrek rødløk, ternet EPD: 5271853
0,5kg ost i terning
0,4kg Norrek bringebær EPD: 919357
0.05kg Norrek chili rød, hakket EPD: 4798088
0,05kg Norrek hvitløk, hakket EPD: 4798096
0,05kg Norrek ingefær, hakket EPD: 4797809
1ts hvitvinseddik
1ss sukker
2ss vann
Kok potetene i kombidamper på 100 grader, evt. i kjele med lettsaltet vann i ca 13 min. til de er møre. Lag vinaigretten ved å røre sammen ingrediensene....
Hell olivenolje på en stekeplate og spre potetterningene godt. Bland inn hvitløk, salt og pepper og sett i forvarmet ovn på 180 grader i 20 min. Varm linsene...
Kok potetterningene møre i lettsaltet vann. Hell av vannet og sett potetene til side. Lag dressingen ved å blande majones, rømme, rødløk (hakket i biter) , sennep og...
Kok potetterningene i 3-5 minutter i lettsaltet vann og sil så av vannet. Bland sammen sennep og hvitvinseddik og tilsett litt og litt olivenolje mens du pisker godt....
NORREK DYPFRYS AS Helgeroveien 892, Eidsten 3267 Larvik
Ved bruk av siden, aksepteres bruk av cookies.Vår Cookie Policy.
t: 33 16 54 00