Stek kjøttdeigen sammen med løk og hvitløk. Tilsett tomatpuré, hermetiske tomater, oksekjøttkraft, oregano og gulrot.
Kok til gulroten er mør. Smak til med salt og pepper.
Kok opp spagettien, og server.
Skriv inn e-post for å tilbakestille passordet ditt.
Sunne råvarer i sesong hele året!
Stek kjøttdeigen sammen med løk og hvitløk. Tilsett tomatpuré, hermetiske tomater, oksekjøttkraft, oregano og gulrot.
Kok til gulroten er mør. Smak til med salt og pepper.
Kok opp spagettien, og server.
100g Norrek løk, ternet EPD: 919274
30 g Norrek hvitløk hakket EPD: 4798096
500g Norrek gulrot ternet EPD: 968552
1kg kjøttdeig
5små bokser hermetiske tomater
5ss tomatpuré
1terning oksekraft
2ss oregano
Spagetti
Ha litt olje over potetbåtene og stek dem i ovnen på 220° i ca. 20 minutter. Varm fiskeburgerne i pannen. Sett sammen burgeren med hamburgerbrød, salat, dressing og fiskeburger/kake.
Lag rødbethummus: Ha tinte rødbeter og kikerter i en foodprosessor, evnt. bruk stavmikser. Tilsett hvitløk, tahini og olivenolje og kjør sammen til en glatt masse. Smak til med...
Kok opp kraft og tilsett blomkålbukettene. Kok blomkålen mør, tilsett fløten og kjør det fint med en stavmikser. Smak til med salt og pepper. Servér med rundstykke, brød...
Kok opp vann i en kjele. Ha i ertene og la koke i 1 minutt. Sil av vannet og skyll ertene i kaldt vann. Spar noen til pynt....
NORREK DYPFRYS AS Helgeroveien 892, Eidsten 3267 Larvik
Ved bruk av siden, aksepteres bruk av cookies.Vår Cookie Policy.
t: 33 16 54 00
e: salg@norrek.no