Tabbouleh med kyllingspyd


Bland kikerter, krydder og olje og legg på et stekebrett. Stek kikertene på 200 grader i 10-15 minutter.

Kutt tomat og agurk i små terninger og bladpersille og mynte i strimler.

Bland sitronsaft, olje, chili, salt og pepper i en bolle. Bland alle ingrediensene i en bolle og smak til med salt og pepper.

 

Lag tzatziki ved å rive agurk og strø over litt salt. La det trekke i 5-10 minutter i en sil. Press ut vannet.

Hell yoghurt i et kaffefilter og la det renne av seg i 10 minutter. Bland agurk, hvitløk og yoghurt og smak til med sitronsaft, salt og pepper.

Antall personer

Ingredienser

20stk kyllingspyd, ferdig stekt

1kg Norrek Bulgur, kokt EPD: 6380893

500g cherrytomater

400g agurk

2dl sitronsaft

200g vårløk

20g Norrek Chili, hakket EPD: 4798088

50g bladpersille

15g mynte

1dl olje

Stekte kikerter:

250g Norrek Kikerter EPD: 2253227

1ts spisskummen

1ts paprikapulver

1ts chilipulver

Olje

Tzatziki:

3stk agurk

20g Norrek Hvitløk, hakket EPD: 4798096

7,5dl gresk yoghurt

Salt, pepper og sitronsaft