Stek kjøttdeigen og tilsett bønneblanding og hakkede tomater.
Stek nachochips i ovnen på ca. 200 grader.
Serveres i en skål med revet og og rømme samt litt presset lime på toppen.
Skriv inn e-post for å tilbakestille passordet ditt.
Sunne råvarer i sesong hele året!
Stek kjøttdeigen og tilsett bønneblanding og hakkede tomater.
Stek nachochips i ovnen på ca. 200 grader.
Serveres i en skål med revet og og rømme samt litt presset lime på toppen.
1kg Norrek krydret bønneblanding EPD: 4854725
0,8kg kjøttdeig
0,5kg hakket tomat
1kg nachochips
0,1kg rømme
0,2kg revet ost
1stk lime
Fres paprika, hvitløk, chili i en kjele på medium varme i 5 minutter. Ha i bulgur, kikerter, vårløk og krydder og varm alt opp i 5-10 minutter under...
6,5 dl kremfløte 2,5 ss sukker 2,5 ts vaniljesukker 1 kg kald risgrøt 1 kg Norrek bringebærbriketter kokt EPD: 6381800 250 g melis
Splitt vaniljestangen, skrap ut frøene og ha i en kjele sammen med resten av ingrediensene. Kok opp. Ta kjelen av platen og la blandingen avkjøles. Ta ut vaniljestangen...
Ha tinte bringebærbriketter og sukker i en bolle og rør ut sukkeret. Visp fløten til du får en myk krem. Knus marengsen i grove biter. Bland krem, bær...
NORREK DYPFRYS AS Helgeroveien 892, Eidsten 3267 Larvik
Ved bruk av siden, aksepteres bruk av cookies.Vår Cookie Policy.
t: 33 16 54 00
e: salg@norrek.no