Stek kjøttdeigen og tilsett bønneblanding og hakkede tomater.
Stek nachochips i ovnen på ca. 200 grader.
Serveres i en skål med revet og og rømme samt litt presset lime på toppen.
Skriv inn e-post for å tilbakestille passordet ditt.
Sammen om smaken
Stek kjøttdeigen og tilsett bønneblanding og hakkede tomater.
Stek nachochips i ovnen på ca. 200 grader.
Serveres i en skål med revet og og rømme samt litt presset lime på toppen.
1kg Norrek krydret bønneblanding EPD: 4854725
0,8kg kjøttdeig
0,5kg hakket tomat
1kg nachochips
0,1kg rømme
0,2kg revet ost
1stk lime
Stek kantarellene i en tørr panne til væsken har fordampet. Tilsett 5 ss smør og stem dem gylne. Sett til side. Smelt resten av smøret og stek løk...
Tin kantarellene og stek dem i en tørr panne til væsken har fordampet. Tilsett 1 ss smør og stek dem til de blir gylne. Sett til side. Varm...
Tin kantarellene og stek dem i en tørr panne til væsken fordamper. Tilsett smør i pannen og stek kantarellene til de blir gylne. Ha løk i pannen og stek...
Kok pastaen etter anvisning på pakken mens du lager sausen. Tin steinsoppen og stek den i en tørr panne til vannet fordamper. Tilsett 2 ss smør og stek...
NORREK DYPFRYS AS Helgeroveien 892, Eidsten 3267 Larvik
Ved bruk av siden, aksepteres bruk av cookies.Vår Cookie Policy.
t: 33 16 54 00
e: salg@norrek.no