Lag eplemost av eplene. Kjør kavringen litt grov, og brun den lett i en tørr stekepanne. Pisk kremen. Legg eplemost, kavring og krem lagvis i en dessertbolle og nyt!
Skriv inn e-post for å tilbakestille passordet ditt.
Sunne råvarer i sesong hele året!
Lag eplemost av eplene. Kjør kavringen litt grov, og brun den lett i en tørr stekepanne. Pisk kremen. Legg eplemost, kavring og krem lagvis i en dessertbolle og nyt!
Eplemost:
0,8 kg Norrek eplebåter EPD: 481804
1.25 dl vann
100g sukker
Brødrasp:
8 dl kavring
70g meierismør
70g sukker
Krem:
7,5 dl kremfløte
2ts vaniljesukker
3 ss sukker
Del kjøttet i ca. 3x3 cm store biter. Brun kjøttet i en gryte med smør i flere omganger slik at kjøttet får en fin stekeskorpe. Ha kjøttet i...
Lag marinade til kjøttet. Skjær kjøttet i tynne skiver og mariner dem i minst 20 min, eller natta over. Bland sammen nudelsausen. Kok nudler etter anvisning på pakken....
Kok potetene i kombidamper på 100 grader, evt. i kjele med lettsaltet vann i ca 13 min. til de er møre. Lag vinaigretten ved å røre sammen ingrediensene....
Kjør løk, hvitløk og chili til en puré. Bland alle ingrediensene i en bolle. Smak til med salt og pepper. Form bollene med en skje og brun dem...
NORREK DYPFRYS AS Helgeroveien 892, Eidsten 3267 Larvik
Ved bruk av siden, aksepteres bruk av cookies.Vår Cookie Policy.
t: 33 16 54 00