Lag eplemost av eplene. Kjør kavringen litt grov, og brun den lett i en tørr stekepanne. Pisk kremen. Legg eplemost, kavring og krem lagvis i en dessertbolle og nyt!
Skriv inn e-post for å tilbakestille passordet ditt.
Sunne råvarer i sesong hele året!
Lag eplemost av eplene. Kjør kavringen litt grov, og brun den lett i en tørr stekepanne. Pisk kremen. Legg eplemost, kavring og krem lagvis i en dessertbolle og nyt!
Eplemost:
0,8 kg Norrek eplebåter EPD: 481804
1.25 dl vann
100g sukker
Brødrasp:
8 dl kavring
70g meierismør
70g sukker
Krem:
7,5 dl kremfløte
2ts vaniljesukker
3 ss sukker
Fres paprika, hvitløk, chili i en kjele på medium varme i 5 minutter. Ha i bulgur, kikerter, vårløk og krydder og varm alt opp i 5-10 minutter under...
6,5 dl kremfløte 2,5 ss sukker 2,5 ts vaniljesukker 1 kg kald risgrøt 1 kg Norrek bringebærbriketter kokt EPD: 6381800 250 g melis
Splitt vaniljestangen, skrap ut frøene og ha i en kjele sammen med resten av ingrediensene. Kok opp. Ta kjelen av platen og la blandingen avkjøles. Ta ut vaniljestangen...
Ha tinte bringebærbriketter og sukker i en bolle og rør ut sukkeret. Visp fløten til du får en myk krem. Knus marengsen i grove biter. Bland krem, bær...
NORREK DYPFRYS AS Helgeroveien 892, Eidsten 3267 Larvik
Ved bruk av siden, aksepteres bruk av cookies.Vår Cookie Policy.
t: 33 16 54 00
e: salg@norrek.no