Torsk på tomatisert ratatouille og med ertepesto


Lag ertepesto: Kok opp erter, kjøl ned. Kjør erter, pinjekjerner, parmesan, sitronsaft og olje i en foodprosessor. Smak til med salt og pepper.

Stek ratatouillen i en stekepanne i ca. 5 minutter. Tilsett hakkede tomater og kok opp. La putre på svak varme i 10 minutter. Smak til med salt, pepper og sukker. Pensle fisken med ertepesto. Bak torsken på 70°C i ca. 20 minutter. Anrett torsken på en seng av ratatouille.

Antall personer

Ingredienser

2kg torsk

2kg Norrek Ratatouille EPD: 693622

500g hakkede tomater

Ertepesto:

400g Norrek Erter EPD: 968602

1potte basilikum

60g pinjekjerner

100g parmesan

20g Norrek Hvitløk, hakket EPD: 4798096

2dl olivenolje

1stk sitron, saften av

Salt og pepper