Våre tips og råd

Dypfryste grønnsaker blir absolutt best ved tilberedning direkte fra fryst tilstand. De holder da best på sprøheten sin.

Uansett tilberedningsmetode er det viktig med tilsetning av smak. Vi har et «smaksbatteri» som egner seg perfekt til dette: finhakket hvitløk, ingefær og chili. Du kan også bruke smør, olje og krydder. Skal grønnsakene serveres a la minute, kan du forberede et grønnsaksvann tilsatt mye smak som smør, urter, salt og krydder. Gi dem da et raskt oppkok og servér.

Vi gir deg nedenfor en kort oversikt over ulike tilberedningsmetoder, som vil gi deg det gode resultatet våre grønnsaker og dine brukere fortjener!

Sesongarbeidere ønskes

Bli sesongarbeider hos Norrek – få verdifull erfaring og en sterk referanse! Har du lyst på en jobb med gode vilkår, varierte arbeidsoppgaver og en solid referanse for...

les mer

Nyhet! Steinsopp & kantarell – ekte umami året rundt

Elsker du den dype, rike smaken av skogssopp? Nå gjør vi det enda enklere å få den ekte soppsmaken inn på kjøkkenet – året rundt! Våre nye steinsopp...

les mer

Få barna til å spise mer grønnsaker – med smoothie!

Å få barn til å spise nok grønnsaker kan være en utfordring, men hva om grønnsakene kunne snikes inn i en deilig, forfriskende smoothie? Smoothier er ikke bare...

les mer

Magisk Mango: Fra eksotisk frukt til trendy smaksfavoritt

Mangoen – forbrukernes favorittfrukt gjennom tidene Den beskjedne mangoen er mer trendy enn noen gang. Nordmenn elsker den som en frukt-snack, et søtt innslag i iskrem, yoghurter og sorbeter,...

les mer

Norrek bidrar til et levende Larvik

Norrek er stolt sponsor av Bølgen Kulturhus i Larvik og bidrar til et rikt kulturtilbud som skaper opplevelser og fellesskap for kommunens innbyggere. «Vi er Bølgetopp fordi vil...

les mer

ASKO Øst serveringsmesse 16. oktober

ASKO ØST Serveringsmesse 16. oktober på Oslo Kongressenter – Møt 125 leverandører og få inspirasjon i en fantastisk arena for bransjekontakter. Fra Norrek møter du Per Ivar og...

les mer

ASKO Vest messe 1. oktober

Norrek deltar på ASKO Vest fagmesse i Bergen. Tirsdag 01.10-24 kl: 14:00-18:00 på Quality Hotel Edvard Grieg Fra Norrek møter du Per Ivar og Ruben. Her vil du møte leverandører...

les mer

Meny 2024 i Trondheim

MENY 2024 er nå gjennomført og det er på tide å planlegge for neste messe. Vi vil samtidig takke Vestfold fugl, Marexim og Kjeldsberg kaffe for det hyggelige og profesjonelle...

les mer

Tresking av erter i Telemark – 40 år siden sist

Nå er ertene modne og treskeren på 28 tonn går nesten uten pauser. Det hele er en nøye planlagt logistikkoperasjon fra Norrek som sikrer at det går kortest...

les mer

Erteproduksjonen er i gang!

Vi tar et nytt og stort steg når vi nå går i gang med egenproduksjon av erter! De første ertene ligger allerede i jorda og vi vil se de...

les mer

Komplett smaksbatteri

Vi er glade for å melde om at hakket hvitløk igjen er tilgengelig på lageret og at vårt smaksbatteri bestående av chili, ingefær og hvitløk nå er komplett!...

les mer

Møt Thor Eddy!

Transportøren som har forsynt oss med varer i mer enn 30 år! Vår reise Samarbeidet med Thor Eddy´s startet rundt 1990, og den gangen kjørte de importvarer fra...

les mer