Våre tips og råd

Dypfryste grønnsaker blir absolutt best ved tilberedning direkte fra fryst tilstand. De holder da best på sprøheten sin.

Uansett tilberedningsmetode er det viktig med tilsetning av smak. Vi har et «smaksbatteri» som egner seg perfekt til dette: finhakket hvitløk, ingefær og chili. Du kan også bruke smør, olje og krydder. Skal grønnsakene serveres a la minute, kan du forberede et grønnsaksvann tilsatt mye smak som smør, urter, salt og krydder. Gi dem da et raskt oppkok og servér.

Vi gir deg nedenfor en kort oversikt over ulike tilberedningsmetoder, som vil gi deg det gode resultatet våre grønnsaker og dine brukere fortjener!

Testdag på kjøkkenet!

Vårt salgsteam på Storhusholdningsmarkedet er alle kokker, og i dag er de samlet til en produksjonsdag på kjøkkenet vårt. Lars Johan, Per Ivar og Annette tester her ut...

les mer

Nå er blomkålen i hus!

Nå er innhøstingen av markens grøde i full gang, og i disse dager produserer vi norsk blomkål. Den prosesseres i vårt moderne anlegg på Hegdal i Larvik før...

les mer

Vi bygger ut!

Siste tilskudd til bygningsmassen vår er en utvidelse av kontorbygget vårt! Dette vil gi oss 13 nye kontorer, nye  garderober, nytt møterom og et utvidet og fornyet spiserom....

les mer

Ovnsbake

Sett ovnen på 225 grader. Ha litt olje og krydder på grønnsakene og bak dem i ovnen til de er møre - ca. 25 minutter. For å få...

les mer

Dampkoke

Kombinasjonen med varme og damp gir knasende sprø grønnsaker med et godt bevart næringsinnhold! Legg en rist i en kjele, og fyll kaldt vann opp til risten. Kok...

les mer

Soppstuing

Ha olje eller smør i stekepannen, tilsett soppen og stek på sterk varme. Hell på fløte og evt. litt rømme og la det koke inn. Smak til med...

les mer

Pizzatopping

Flere av våre dypfryste grønnsaker egner seg godt på pizza! Paprika i forskjellige varianter, løk, purreløk og mais. Vi har også et smaksbatteri med blant annet finhakket rød...

les mer

Smoothie

Smoothies kan lages på mange forskjellige måter. Den vanligste er å lage av dypfryste bær eller frukt sammen med yoghurt og juice, eventuelt bare med juice. Hell yoghurt...

les mer

Sjokktine

Ved å sjokktine dypfryst frukt og bær, oppnås større fasthet i frukt- og bærkjøttet. Dette gjøres ved å helle kokende lake eller juice over. Du kan lage en...

les mer
Enkel

Bønnetaco

Bønnetaco er et smakfullt vegetarmåltid i seg selv og et kjempegodt alternativ til den vanlige fredagstacoen! Alt du trenger i tillegg, er noen lefser, litt salsa og rømme....

les mer

Kokeposer

Dette er en veldig enkel og renslig måte å lage mat på, hvor grønnsakenes kvalitet og konsistens blir godt ivaretatt. Ha kokeposen direkte fra fryst tilstand over i...

les mer

Briketter

Små porsjoner varmes i mikrobølgeovn i ca. 3-4 minutter. En rask omrøring, og produktet er serveringsklart! Ved større mengder brukes gastronomform i kombidamper, enten med lokk og dampprogrammet,...

les mer