Våre tips og råd

Dypfryste grønnsaker blir absolutt best ved tilberedning direkte fra fryst tilstand. De holder da best på sprøheten sin.

Uansett tilberedningsmetode er det viktig med tilsetning av smak. Vi har et «smaksbatteri» som egner seg perfekt til dette: finhakket hvitløk, ingefær og chili. Du kan også bruke smør, olje og krydder. Skal grønnsakene serveres a la minute, kan du forberede et grønnsaksvann tilsatt mye smak som smør, urter, salt og krydder. Gi dem da et raskt oppkok og servér.

Vi gir deg nedenfor en kort oversikt over ulike tilberedningsmetoder, som vil gi deg det gode resultatet våre grønnsaker og dine brukere fortjener!

Fremtiden er grønn

Vi har nå montert første etappe med solceller ved anlegget vårt i Helgeroa! Med beliggenhet i et fylke kjent for flest soltimer i året, og med store og...

les mer

Norskprodusert løk

Vi har matsikkerhet som et av våre 6 bærekraftsmål frem mot 2026, og utover våren vil vi  levere kun norsk løk til Storhusholdningsmarkedet! Dette gjelder både rødløk og kepaløk, og...

les mer

God Jul og Godt Nytt År

Når vi nå legger bak oss nok et annerledes år, er det med håp vi retter blikket mot 2022. Et håp om at pandemien svekkes og at vi...

les mer

Solbærshot med ingefær

Kok opp vann med ingefær og solbær. Hold blandingen oppunder kokepunktet i en time. Kjør blandingen med stavmikser. Hell dette i en sil og press ut saften. Kjøl...

les mer

Høsten er messetid!

Endelig er vi tilbake til en tilnærmet normal hverdag, og vi er superfornøyde med at vi kan farte rundt på messer igjen! Er det en Storhusholdningsmesse i nærheten av deg,...

les mer

God sommer!

Vi gleder oss over at vi nå endelig ser veien ut av korona-epidemien og at vi kan treffes ute i samfunnet igjen! Mange tror på full fres i markedet...

les mer

På vei sørover i sommer?

Da kan det hende at logoen vår dukker opp på din ferd! Som du sikkert er kjent med, holder vi til i landbrukskommunen Larvik. Her ligger mange flotte gårder...

les mer

Nye norske produkter!

Nå er det norske produkter som gjelder, og vi gleder oss over å kunne levere både en norsk wok og norsk hodekål i et grovt ternet kutt til...

les mer

Julens matgleder

Dette året har jammen bydd på mange utfordringer for de aller fleste, og også julen blir annerledes for mange. En ting vi likevel prøver å holde fast på,...

les mer

Spiserommet vårt er klart

I forbindelse med utbyggingen av kontorlokalene våre, har vi også totalrenovert spiserommet vårt. Nå står det klart, og vi kan nyte nistepakka vår i "nye" og flotte omgivelser....

les mer

Norsk rosenkål

Visste du at frøene såes i drivhus allerede i mars måned? Der spirer de seg store og kraftige nok til å plantes i jorda rundt mai. Etter hvert...

les mer

Testdag på kjøkkenet

Vårt salgsteam på Storhusholdningsmarkedet er alle kokker, og i dag er de samlet til en produksjonsdag på kjøkkenet vårt. Lars Johan, Per Ivar og Annette tester her ut...

les mer