Vegetar lasagne


Kjøttfritt på menyen? Test ut denne deilige lasagnen med tomatsaus og ratatouille-grønnsaker!

Fres grønnsaksblandingen raskt for å fordampe litt vann.

Smør en liten langpanne (24×35 cm).

Fordel 1/4 av tomatsausen i bunnen, legg på lasagneplater og smør platene med mer tomatsaus. Bland sammen Ricottaost og Cottage Cheese, og fordel halvparten av blandingen over platene. Legg så på halvparten av grønnsakene toppet med 1/3 av den revne osten.

Gjenta prosessen og topp med resten av den revne osten før du dekker langpannen med folie.  Stekes i ovnen på 225 grader i 35-40 minutter. Fjern folien og stek videre i ca. 10 minutter til det blir en fin «skorpe» på toppen. Avkjøl noe før servering sammen med en grønn salat og litt godt brød.

 

Antall personer

Ingredienser

500 gNorrek Ratatouille

1 ssOlje

250 gRicottaost

150 gCottage Cheese

1 ssBasilikum hakket

1 stort glassTomatsaus til pasta

12 stkLasagneplater

200 gRevet ost

1/2 tsPepper

NORREK PRODUKTER