Wraps med bønner og rødbethummus


Lag rødbethummus:

Ha tinte rødbeter og kikerter i en foodprosessor, evnt. bruk stavmikser. Tilsett hvitløk, tahini og olivenolje og kjør sammen til en glatt masse. Smak til med sitron, salt og pepper.

Bland sammen salatblanding med adzukibønner, ruccola, olje, sitronsaft og timian. Smak til med salt og pepper.

Smør et lag med hummus over hele tortillaen og fordel salatblandingen i en bred stripe på midten. Rull sammen og del tortillaen i to.

Antall personer

Ingredienser

Bønneblanding:

1,5kg Norrek Salatblanding med adzukibønner EPD: 5441233

100g ruccola

2 dl olivenolje

Saften av en sitron

2 ss hakket frisk timian

Salt og pepper

10tortillalefser

Rødbethummus:

300g Norrek Kikerter EPD: 2253227

100g Norrek Rødbeter økologisk EPD: 5129267

2dl olivenolje

15g Norrek Hvitløk hakket EPD: 4798096

1ts tahini

Saften av en halv sitron

Salt og pepper