Denne klassikeren løfter vi gjerne fram i lyset igjen! Vi har valgt å gjøre kjøttpuddingen litt grovere ved å ha i vår salatblanding med linser. Dette gir en ekstra god smak og fin struktur! Kålstuingen lages raskt og enkelt ved bruk av ferdig kuttet hodekål i grove terninger.
Kjøttpudding:
Bruk en kjøkkenmaskin og kjør saltet inn i kjøttdeigen til den blir seig. Rør inn egg, krydder og potetmel. Tilsett melk litt etter litt mens du rører. Bland inn salatblandingen. Ha deigen over i brødformer og stek den i ovnen i et vannbad i ca. 1 time på 180 grader.
Kålstuing:
Lag hvit saus ved å smelte smøret og røre inn melet, før melken spes i under stadig omrøring. Tilsett ternet hodekål og varm opp til kokepunktet. Smak til med salt og pepper.
Tyttebærsyltetøy:
De frosne tyttebærene og sukkeret røres i en kjøkkenmaskin til bærene er most. Tilsett saften og revet skall fra en halv lime.