Kok potetene i kombidamper på 100 grader, evt. i kjele med lettsaltet vann i ca 13 min. til de er møre. Lag vinaigretten ved å røre sammen ingrediensene. Bland sammen potet, vårløk og vinaigrette. Smak til med salt, pepper og sukker.
Skriv inn e-post for å tilbakestille passordet ditt.
Sunne råvarer i sesong hele året!
Kok potetene i kombidamper på 100 grader, evt. i kjele med lettsaltet vann i ca 13 min. til de er møre. Lag vinaigretten ved å røre sammen ingrediensene. Bland sammen potet, vårløk og vinaigrette. Smak til med salt, pepper og sukker.
2kg Norrek potetterning grovkutt EPD: 4101853
200g Norrek vårløk EPD: 6160865
4 ss grov sennep, gjerne sterk
2ss sukker
8ss hvitvinseddik eller hvit balsamicoeddik
20g Norrek hvitløk hakket EPD: 4798096
2dl olivenolje
salt og pepper
Del kjøttet i ca. 3x3 cm store biter. Brun kjøttet i en gryte med smør i flere omganger slik at kjøttet får en fin stekeskorpe. Ha kjøttet i...
Lag marinade til kjøttet. Skjær kjøttet i tynne skiver og mariner dem i minst 20 min, eller natta over. Bland sammen nudelsausen. Kok nudler etter anvisning på pakken....
Kjør løk, hvitløk og chili til en puré. Bland alle ingrediensene i en bolle. Smak til med salt og pepper. Form bollene med en skje og brun dem...
Plommene legges på et stekebrett med skinnsiden ned. Hell over flytende honning. Legg skiver av blåmuggost på hver plomme. Stek plommene på 200 grader i ca. 8 min....
NORREK DYPFRYS AS Helgeroveien 892, Eidsten 3267 Larvik
Ved bruk av siden, aksepteres bruk av cookies.Vår Cookie Policy.
t: 33 16 54 00