Fyll rødløk i et rent norgesglass.
Kok opp laken og hell den over løken.
Sett kaldt og bruk som tilbehør til fisk, burger, salat, brødskiva, pizza – hva det måtte være!
Skriv inn e-post for å tilbakestille passordet ditt.
Sunne råvarer - til enhver meny!
Fyll rødløk i et rent norgesglass.
Kok opp laken og hell den over løken.
Sett kaldt og bruk som tilbehør til fisk, burger, salat, brødskiva, pizza – hva det måtte være!
1kg Norrek rødløkskiver EPD: 5821673
2dl vann
2dl eplecidereddik
2dl sukker
20g Norrek ingefær hakket EPD: 4797809
10g Norrek chili rød hakket EPD: 4798088
2stk laurbærblad
Stek kantarellene i en tørr panne til væsken har fordampet. Tilsett 5 ss smør og stem dem gylne. Sett til side. Smelt resten av smøret og stek løk...
Tin kantarellene og stek dem i en tørr panne til væsken har fordampet. Tilsett 1 ss smør og stek dem til de blir gylne. Sett til side. Varm...
Tin kantarellene og stek dem i en tørr panne til væsken fordamper. Tilsett smør i pannen og stek kantarellene til de blir gylne. Ha løk i pannen og stek...
Kok pastaen etter anvisning på pakken mens du lager sausen. Tin steinsoppen og stek den i en tørr panne til vannet fordamper. Tilsett 2 ss smør og stek...
NORREK DYPFRYS AS Helgeroveien 892, Eidsten 3267 Larvik
Ved bruk av siden, aksepteres bruk av cookies.Vår Cookie Policy.
t: 33 16 54 00
e: salg@norrek.no